Hermannstadt – FC Viitorul 1-0. Puştii lui Hagi, neputincioşi în faţa apărării exacte a lui Miriuţă. Viitorul termină prost 2018. Dumitriu a marcat singurul gol al partidei

0

FC Hermannstadt – FC Viitorul 1-0 (Dumitriu 12)

Echipele de start:

Hermannstadt:  Căbuz – Company, Mijuskovic, Dandea, I. Stoica, Tătar – P. Petrescu, P.Moreira, L. Dumitriu – Blănaru, Tsoumou
Rezerve: Niga – Pamfile, Antonov, Hergheligiu, Acsinte, Miranda, Rusu
FC Viitorul: Cojocaru – Boboc, Mladen, Ghiţă, De Nooijer – Artean, T. Băluţă, Vînă – I. Hagi, Drăguş, Houri
Rezerve: Buzbuchi – Măţan, Casap, Cioanu, Achim, Voduţ, Luchin

Minutul 90+3: Final de meci în Gruia! Viitorul termină anul 2018 cu o înfrângere, iar sibieniilui Vasile Miriuţă păstrează speranţe la play-off pentru 2019!


Minutul 46: A început repriza a doua!


Minutul 45+1: Pauză!


Minutul 12: GOOOOOOOL HERMANNSTADT! Lucian Dumitriu După o degajare a lui Căbuz, Blănaru deviază cu capul pentru Petrescu, care-i aşează mingea din prima lui Dumitriu, acesta avansează şi şutează în diagonală spre poarta lui Cojocaru, care nu poate interveni.


Minutul 1: A început meciul!


12:16 Avem echipele de start!


Hermannstadt şi Viitorul deschid ultima zi de fotbal românesc din 2018. Echipa lui Gică Hagi caută să-şi consolideze poziţia în play-off, în timp ce formaţia lui Vasile Miriuţă vrea să se apropie cât mai mult de primele şase echipe din clasamentul Ligii 1 Betano. Partida se va juca la Cluj, pe stadionul CFR-ului, după ce sibienii au renunţat să mai dispute meciurile considerate pe teren propriu la Târgu Mureş, din cauza terenului prost.

„Miriuţă, de când a venit, le-a adus ceva în plus din experienţa lui, din tot ce are el mai bun. În momentul de faţă e o echipă în formă”, a spus Gică Hagi despre Hermannstadt. Fără victorie de trei etape, Viitorul a pierdut ultimele două meciuri, cu FCSB şi CFR Cluj. Chiar şi aşa, locul de play-off nu e pus în pericol înaintea partidei de astăzi.

„Sunt puţine puncte faţă de primul loc. Cu o…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.