Hermannstadt – Dinamo 0-0. ”Câinii” ratează şansa de a urca pe primul loc în play-out. Cum arată clasamentul

0

Hermannstadt – Dinamo 0-0

Echipele de start:

  • Hermannstadt: Căbuz – Măţel – Dandea, Stoica, Seredius – Dâlbea, Dumitriu – Jazvic, Offenbacher (Tsoumou 81), Popovici – Blănaru
  • Rezerve: Niga, Mijuskovic, Abdurahimi, Antonov, Lendric, Tsoumou, Niţă
  • Dinamo: Mandanda – Sorescu, Klimavicius, Ciobotariu, Kabashi – Filip (N’Diaye 70) – Montini, Şerban (Zenke 67), Nistor, N. Jaadi – Christovao
  • Rezerve: Muţiu, Mallo, N’Diaye, Zenke, R. Jaadi, Popa, Oltay
     

Minutul 90+3: Final de meci la Sibiu! Dinamo şi Hermannstadt remizează, scor 0-0, şi ”câinii” rămân pe locul doi în play-out. Aşa arată clasamentul din play-out:


Minutul 89: ”Câinii” puteau deschide scorul în finalul partidei! Nistor centrează din corner, N’Diaye reia cu capul dar mingea trece mult peste poarta lui Căbuz.


Minutul 70: Probleme pentru Mircea Rednic! Ioan Filip acuză nişte dureri în zona şoldului, astfel că nu mai poate continua partida. N’Diaye este aruncat în joc la Dinamo.


Minutul 51: Ocazie imensă pentru sibieni! Măţel centrează în careu, Mandanda iese greşit şi Blănaru reia cu capul peste poarta dinamoviştilor. Popovici avea o poziţie mai bună pentru a relua, dar colegul său nu i-a lăsat spaţiu pentru a şuta.


Minutul 46: S-a reluat jocul!


Minutul 45: Final de primă repriză la Sibiu!


Minutul 41: Şansă importantă pentru sibieni! Măţel centrează în careu de pe partea dreaptă, Offenbacher este scăpat din marcaj de defensiva lui Dinamo şi reia cu capul, dar trimite pe lângă poarta lui Mandanda.


Minutul 21: Prima ocazie a dinamoviştilor, după ce sibienii au dominat prima parte a jocului! Dan Nistor îşi încearcă norocul cu un şut de la distanţă, dar Căbuz este atent şi reţine.


Minutul 1: Fluier de start!


Dinamo poate profita de rezultatul de egalitate dintre Gaz Metan Mediaş şi Poli Iaşi, scor 1-1,…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.