Hatchback-ul Volkswagen ID va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt: nemții deschid listele de pre-comenzi în 8 mai

0

Volkswagen ID, primul model electric al constructorului german dezvoltat pe noua arhitectură MEB, va fi expus în luna septembrie la Frankfurt. În plus, listele de pre-comenzi pentru noul hatchback electric vor fi deschise în 8 mai.

Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

Conceptul electric ID a fost prezentat de Volkswagen în cadrul Salonului Auto de la Paris din 2016. Între timp, reprezentanții constructorului german au oferit o serie de informații noi referitoare la hatchback-ul electric.

În cursul zilei de ieri, Grupul Volkswagen a organizat conferința anuală a companiei în care a prezentat rezultatele financiare pentru anul trecut, dar și planurile pentru viitor. În cadrul evenimentului, oficialii au oferit detalii noi cu privire la debutul lui Volkswagen ID.

Conform Volkswagen, hatchback-ul electric va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, eveniment care își deschide porțile în 10 septembrie. Totodată, nemții au anunțat că vor deschide listele de pre-comenzi pentru ID în 8 mai.

Pentru moment, singurele imagini oficiale cu Volkswagen ID sunt cele realizate cu prototipurile de test în cadrul sesiunilor desfășurate în Africa de Sud. Modelul germanilor este „îmbrăcat” în haine de camuflaj, însă știm deja că varianta de serie va prelua marea majoritate a elementelor estetice care au fost integrate pe conceptul expus în 2016 la Paris.

„În linii mari, este cam aceeași mașină pe care am prezentat-o în 2016”, a declarat Klaus Bischoff, designerul-șef din cadrul Volkswagen.

Conceptul Volkswagen ID era echipat cu un motor electric de 125 kW (170 CP), dar până acum nu există informații oficiale cu privire la puterea pregătită pentru versiunea de serie. Viitorul hatchback ID va fi primul model…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.