Halep – Vondrousova se joacă ACUM, în turul doi, la Foro Italico | LIVE BLOG: vânt, break-uri şi duel de scurte în setul secund. Românca joacă şi cu ochii pe ceas, având de disputat meciul din optimi tot joi

0

 

► Un nou dialog direct de dropshot-uri. Prima vine de la reverul Vondrousovei, a doua din racheta Simonei. Este 7-2 raportul execuţiilor decisive.

► BREAK Halep. Simona pică din nou testul la fileu, în materie de finalizări decisive, ezitând cu voleul, apoi cu smash-ul. Se face 15-15, apoi o execuţie rataă cu reverul, în fileu, o nemulţumeşte pe Halep. Vântul s-a intensificat la Roma, Simona pune o minge pe tuşă, apoi ratează de puţin, iar reprezntanta Cehiei are un nou break în cont.  Trei break-uri consecutive în set.

► REBREAK Halep. Simona îşi repară iute greşeala şi îşi recuperează break-ul, valorificând prima minge de break avută.

Simona ratează game-ul pe serviciu. Încearcă să îi răspundă unu la unu Vondrousovei cu scurtă, însă nu obţine decât un răspuns şuierător pe lângă ea din racheta cehoaicei. Vondrousova se duce la 2-0 pe tabelă.

► Vondrousova impresionează în defensivă în primul game al setului doi. În plus, cehoaica încheie conturile cu o scurtă marcă-înregistreză, care o lasă cu respiraţia tăiată pe Simona mai ceva ca Maverick din Top Gun.

► SET Halep, 6-2, în 32 de minute. Românca joacă pe contre-pied pentru a închide actul întâi, la serviciu. Statisticienii de la WTA ne indică un aspect interesant: Marketa este lider în sezon la break-uri reuşite. În primul set al meciului de pe Pietrangeli cu Simona, cehoaica nu a putut converti însă niciuna dintre cele patru mingi de break avute.

 

 

►…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.