Haas, prima echipă care prezintă monopostul de Formula 1 pentru sezonul 2019: americanii vor concura în negru și auriu

0

Haas a devenit joi prima echipă care prezintă monopostul pentru sezonul 2019 al Formulei 1. Americanii au optat pentru nuanțe de negru și auriu ca parte a unui contract de sponsorizare cu producătorul de băuturi energizante Rich Energy.

Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

Haas a organizat joi un eveniment de lansare pentru noile culori ale echipei, care au fost aplicate pe un monopost de prezentare din sezonul 2018. Ulterior, echipa americană a publicat pe internet o serie de imagini digitale cu designul noului monopost pentru sezonul 2019.

Cu alte cuvinte, echipa nu a finalizat încă dezvoltarea propriu-zisă a monopostului, care va putea fi observat pentru prima oară cu ocazia startului primei sesiuni de teste de pe circuitul de la Barcelona.

Monopostul Haas din sezonul următor va fi predominant negru și va include nuanțe de auriu, iar această combinație reflectă culorile noului sponsor al echipei, producătorul de băuturi energizante Rich Energy.

Întrucât imaginile digitale cu noul monopost sunt realizate pe un background negru, detaliile de design ale acestuia sunt relativ dificil de intuit. Cu toate acestea, există două elemente care ies în evidență ca urmare a schimbărilor implementate în regulamentul tehnic: aripa față este mult simplificată și are numai 5 elemente, dar este cu 20 de centimetri mai lată și cu 2 centimentri mai înaltă. În plus, aripa spate este cu 10 centimetri mai lată și cu 2 centimetri mai înaltă.

Haas a debutat în Formula 1 în 2016 și a ocupat locul 8 în clasamentul constructorilor în primele două sezoane, înainte de a înregistra progrese semnificative și de a termina pe locul 5 în sezonul precedent. Piloții echipei pentru sezonul viitor vor fi Romain Grosjean și Kevin Magnussen.

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.