Goodyear lansează noua anvelopă Eagle F1 Asymmetric 5

0Noua anvelopă introdusă de Goodyear – Eagle F1 Asymmetric 5: performanță și confort superioare.

Goodyear a anunțat lansarea noii generații de anvelope de Ultra Înaltă Performanță, prin modelul Eagle F1 Asymmetric 5. Gândită ca o anvelopă multifuncțională de vară, Goodyear utilizează tehnologii inovative care aduc îmbunătățiri semnificative la nivelul frânării pe suprafețe umede și manevrabilității pe suprafețe uscate, fără a compromite confortul la condus sau zgomotul scăzut la rulare.

Secretul capacităților multiple ale anvelopei constă în calitățile sale pentru vreme ploioasă, fără să se compromită aderența și manevrabilitatea pe suprafețe uscate. Datorită petei de contact concepută pentru a se extinde la frânare, contactul anvelopei cu șoseaua ajunge la un nivel asociat de obicei anvelopelor folosite pe pistele de competiție, ducând la scurtarea cu 4% a distanței la frânare pe suprafețe umede, comparativ cu cea a anvelopei Eagle F1 Asymmetric 3.

Eforturile Goodyear de a optimiza performanța se îndreaptă către reducerea rigidității din banda de rulare atunci când sunt trimise forțe laterale către aceasta. Precizia la viraje, nivelul crescut de aderență și accelerația curată și ușoară aduc îmbunătățiri manevrabilității pe suprafețe uscate. Reacția vehiculului în viraje este îmbunătățită, de asemenea, asigurând o experiență a șofatului mult mai comunicativă și de încredere.

Goodyear va introduce 51 de coduri de producție în perioada Februarie – Mai 2019, iar încă 10 vor fi introduse în perioada Iunie – Decembrie 2019. Goodyear va oferi dimensiuni de la 17” la 22” în diametru, de la 205 la 315 mm lățime și cu raport de aspect de la 50 la 25, ca posibile echipări pentru vehicule ca Volkswagen Golf, autovehicule de lux precum Mercedes C-Class și BMW Seria 3, dar și pentru versiunile standard Porsche 911.

Introducerea noii anvelope…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.