Gigi Hadid și Zayn Malik, la un pas de despărțire?

0

Se pare că sfârșitul relației lui Gigi Hadid cu Zayn Malik este aproape, fanii fiind convinși că cei doi s-au despărțit.

Din păcate, având în vedere că cei doi nu au mai fost văzuți împreună de ceva timp, este posibil ca aceste zvonuri să fie adevărate. O sursă a declarat pentru E! News că Gigi Hadid și Zayn Malik „au petrecut timp separat încă de la începutul lunii noiembrie.”

Aceeași sursă a declarat că cei doi sunt de părere că așa este cel mai bine în acest moment pentru relația lor.

Amândoi se concentrează foarte mult pe ei și pe carierele lor separate”, a declarat sursa, explicând de ce petrec timp separat. Zayn a fost „în studio, înregistrând melodii noi pentru albumul lui”, în timp ce Gigi a avut mai mult grijă de ea după Victoria’s Secret Fashion Show.

Zayn nu a fost prezent în public la acest show, însă potrivit unei surse citate de E!News, absența sa nu însemna nimic atunci pentru relație, deoarece lui nu îi place așa mult să iasă în public. „Totul este perfect, ei încearcă să țină totul mai privat. Nu este o surpriză că Zayn nu a participat la show-ul VS. Nu îi plac ieșirile în public și de obicei le evită”, declara atunci sursa apropiată.

Din noiembrie Gigi a petrecut foarte mult timp alături de familiei, aceasta postând des imagini de la ferma Yolandei Hadid din Pennsylvania. Ultima fotografie cu Zayn a fost postată pe 21 octombrie, când modelul a publicat pe Instagram o imagine cu artistul, scriind se întoarce acasă, în locul ei fericit.

Potrivit sursei citate de E! News, „ei se află în locuri diferite în viețile lor în acest moment și au decis că au nevoie de timp separat. Încă își vorbesc și speră că lucrurile se vor rezolva, însă relația lor este mereu complicată”.

Gigi Hadid și Zayn Malik s-au despărțit și anul trecut, în…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.