Gigi Becali și-a făcut echipă de ”superstaruri”. Ultimul ”transfer”: Sergio Ramos

0

„Filip, după opinia mea, e super-fundaș central. Iese cu mingea, frumos, la picior, zici că e Sergio Ramos”, a comentat în stilul săi inconfundabil latifundiarul din Pipera. Așa face Gigi Becali când se entuziasmează, îi place să creadă este patron de superfotbaliști. Vă invităm să vedem ce alte „vedete de talie mondială” mai are nea Gigi la FCSB.

Andrei Vlad, Messi al portarilor

Să începem cu portarul. Andrei Vlad, 19 ani. Nu mai era nimeni ca el când l-a transferat de la Craiova. „Nu este un portar bun, ci este ca un Messi al portarilor, este un fenomen, va fi cel mai bun din lume. E mai bun ca Donnarumma! I-am pus clauză de reziliere 30 de milioane de euro”, a declarat Becali în iulie 2017. În sezonul actual, Vlad a frecat banca de rezerve și a apărat doar de două ori, când s-a accidentat titularul Bălgrădean.

Mijlocașul Dennis Man, 20 de ani, este acum perla coroanei, pe care Gigi speră obțină sute de milioane. „E mai bun decât Coutinho și ăsta s-a vândut pe 160 de milioane de euro. Man va costa foarte mult. Man e ca Messi. Când e mingea la el nu am emoţie. Când e mingea la el mă aştept să marcăm. Asta e emoţia pe care mi-o dă Man. Man e decisiv, poate să se supere cine vrea. Opinia mea e că Man e cel mai important jucător. Se pot supăra unii, să muncească!”.

„Îl comparăm pe Moruțan cu piticania de Dybala?”

Olimpiu Moruțan, 19 ani, este alt mijlocaș pe care Gigi îl pregătește pentru export: „Moruțan e puțin mai bun ca Modric, care doar pasează. Moruțan dă goluri și driblează. Modric, la 19 ani, nu era nici la jumătate din Moruțan. Nici Messi nu era atât de tare la 19 ani. Moruțan o să fie mare, mare pe la 22 de ani. Ca Hagi nu se va mai naşte. Driblează mai bine decât Gică totuşi. Dacă FCSB întră în Champions League și România se califică, Moruțan va face 100 de milioane de euro. Și eu îl vând pe 150…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.