Gigi Becali a ajuns pe prima pagină din CNN, dar şi subiect la UEFA! Finanţatorul FCSB, în pericol: „E deplorabil, vom arăta toleranţă zero”. UPDATE: Reacţia dură a omului de afaceri

0

  • Declaraţiile incredibile date joi de Gigi Becali (60 de ani) l-au tansformat pe patronul FCSB în subiect de presă pentru CNN. Vineri, americanii i-au dedicat omului de afaceri um amplu articol, iar UEFA a reacţionat foarte dur la cuvintele latifundiarului din Pipera.

UPDATE: La scurt timp de la apariţia articolului, Gigi Becali a reacţionat într-o conferinţă de presă:  „Vă voi spune un lucru. Spuneau că nimeni din Europa nu a avut atitudinea mea. Păi cum să aibă, dacă nu sunt ortodoxi? Eu am credinţa mea, aşa spun sfinţii părinţi. Nebuni sunt ei, la CNN, că acolo e Babilonul. Nu-i părerea mea, e ceea ce spune Sfânta Scriptură, ce spune Dumnezeu. Pentru mine, e lege ce spune Dumnezeu, nu mai stau să gândesc dacă e bine sau nu e bine. Să terminăm cu asta, ştiţi opinia mea despre femei…”, a transmis omul de afaceri.

Becali are un trecut plin de derapaje şi declaraţii sexiste, iar una dintre ele e considerată intolerabilă de jurnaliştii de la CNN. Într-un articol cu titlul „Un patron de fotbal spune că va ieşi din sport dacă e forţat să formeze o echipă de fotbal feminin”, americanii vorbesc pe larg despre Becali şi părerea sa foarte dură.

În plus, CNN a cerut şi o replică de la UEFA, care consideră că „un asemenea comportament este deplorabil, vom arăta toleranţă zero pentru orice formă de discriminare”: „Lupta pentru a elimina discriminarea, intoleranţa şi rasismul din fotbal este o prioritate majoră pentru organizaţia noastră. UEFA consideră că puterea fotbalului poate fi folosită pentru a elimina probleme precum rasismul, homofobia, discriminarea împotriva minorităţilor etnice şi instituţionale precum slaba reprezentare a femeilor şi lipsa diversităţii„, se arată în răspunsul dat de forul european jurnaliştilor de la CNN.

De unde a pornit totul

Joi, Gigi Becali a ieşit în spaţiul…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.