Gică Popescu s-a ţinut de cuvânt! A vorbit deschis despre ofertele de la Barcelona şi Manchester City pentru Ianis Hagi. De ce i-a refuzat ”Regele” pe granzii Europei

0

Gică Popescu, preşedintele celor de la Viitorul, a vorbit deschis despre ofertele pe care Ianis Hagi (20 de ani) le-a refuzat după ce a acesta a semnat cu campioana Belgiei, Genk. Ruşii de la Spartak Moscova au făcut o ofertă impresionantă din punct de vedere financiar pentru fiul lui Gică Hagi, dar acesta nu a vrut să joace în campionatul Rusiei, preferând să meargă în Vest.

”Fostul component al Generaţiei de Aur confirmă discuţiile pe care le-a purtat cu reprezentanţii cluburilor FC Barcelona şi Manchester City: ”Noi am încercat să-l lăsăm pe el să hotărască, este vorba despre viitorul lui. Rămâne acolo, deja a plecat în cantonamentul echipei. În contractul pe care l-am semnat cu Genk avem o clauză de confidenţialitate. Spartak Moscova a avut o ofertă uluitoare din punct de vedere financiar, atât pentru Ianis cât şi pentru club.

E cel mai important transfer pe care Viitorul l-a făcut de la înfiinţare. Sigur, ambele au fost adevărate. Cu Barcelona am discutat aproape o saptamana, am incercat sa gasim solutia potrivita sportiva pentru el, dar am considerat ca ce propunea barcelona nu era potrivit pentru el. City a insistat. Da, această variantă nu ne-a convenit (n.r. – să-l împrumute la altă echipă)”, a spus Gică Popescu, la Digi Sport.

 Racing Club Genk, fabrica de vedete a Europei

În 2003 şi-a înfiinţat Genk academia, iar câţiva jucători remarcabili care au început fotbalul în micuţul oraş din regiunea Flandra sunt Thibaut Courtois, Divock Origi sau Kevin De Bruyne. Academia celor de la Genk este a doua ca importanţă din Belgia, după academia lui Anderlecht, care este aşezată pe locul zece în lume.

Topul celor mai importanţi fotbalişti formaţi de Genk:

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.