Germania U21 – România U21. Totul despre semifinala istorică de la Euro 2019, care va avea loc pe 27 iunie, la Bologna. Ce preţuri au biletele pentru acest joc

0

Germania U21 şi România U21 se vor înfrunta joi, de la ora 19:00, în prima semifinală la Euro 2019. Cele două naţionale au câştigat grupele din care au făcut parte şi şi-au asigurat deja prezenţa la Jocurile Olimpice. Partida se va juca la Bologna, pe „Stadio Renato Dall’Ara”.

Dacă Germania U21 este deţinătoarea titlului, în schimb, România U21 s-a calificat în premieră în această fază a competiţiei, din a doua încercare după prezenţa la ediţia 1998. Este şi prima semifinală atinsă de fotbalul românesc la un Campionat European, indiferent de categoria de vârstă.

Germania U21 are un lot cotat de transfermarkt la 314 milioane de euro. Jonathan Tah (Bayer Leverkusen), jucător care are deja şase selecţii şi la prima reprezentativă, este cel mai valoros jucător al nemţilor, fiind cotat la 40 de milioane de euro. Lukas Klostermann (RB Leipzig) şi Maximilian Eggestein (Werder Bremen) au la rândul lor o cotă de 30 de milioane de euro.

România U21 atinge deocamdată o valoare totală de 60,95 milioane de euro. Ionuţ Radu are o cotă de piaţă de 15 milioane de euro, fiind secondat de Ianis Hagi – 6 milioane de euro.

Germania U21 – România U21, faţă în faţă

Faţă în faţă se vor afla două dintre cele mai bune atacuri. Nemţii au marcat deja 10 goluri, opt fiind realizate de Luca Waldschmidt (5) şi Marco Richter (3). Tricolorii au realizat opt goluri, câte patru cu Croaţia şi Anglia. George Puşcaş, Ianis Hagi şi Florinel Coman au fiecare câte două goluri marcate.

Ultimul meci direct la acestă categorie s-a încheiat prost pentru România, cu o înfrângere istorică, scor 0-8!

Germania are un lot cu o medie de vârstă mai mare cu 1 an şi 2 luni: 22,5…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.