Gerard Butler, Miley Cyrus și Robin Thicke se numără printre vedetele care și-au pierdut casa în incendiile de vegetație din California

0

Trei incendii de vegetație izbucnite în California au obligat sute de mii de oameni să-și lase casele și să evacueze zona. Pompierii din Nordul statului s-au luptat cu flăcările care au ars 441.107 de m², reușind să stingă doar 25%, potrivit Cal Fire.

April Love Geary, iubita lui Robin Thicke, a postat pe Instagram un Story în care spune că le-a fost arsă casa din Malibu. „Casa noastră a dispărut”, a scris aceasta alături de fotografie. Robin a postat la rândul lui un mesaj mulțumind tuturor pompierilor curajoși și voluntarilor pentru ajutorul acordat.

„În timp ce conduceam spre un loc sigur, ei și-au riscat viețile încercând să ne salveze casa. Suntem în siguranță și înconjurați de prieteni și familie. Vă mulțumim pentru toată dragostea și sprijinul pe care l-am primit și trimitem toată dragostea și rugăciunile tuturor celor afectați de incendiu”.

Camille Grammer, star-ul din Real Housewives of Beverly Hills, a reacționat în același mod, postând o fotografie pe Instagram. „Din păcate, casa mea nu a putut fi salvată. Pompierii curajoși mi-au putut salva mașinile și obiectele personale recuperate din casă. Îi mulțumesc pompierului șef și echipei lui pentru toată munca depusă. Tristă că ne-am pierdut casa, dar recunoscătoare că familia mea este în siguranță”.

Gerard Butler a postat, de asemenea, o fotografie stând alături de rămășitele casei sale. „M-am întors la casa mea din Malibu după ce am fost evacuați. Un moment dureros pentru California. Sunt mai inspirat ca oricând de curajul, spiritul și sacrificiul pompierilor”.

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.