George Puşcaş şi colegii săi şi-au cerut drepturile într-o conferinţă de presă inedită: „Suntem şocaţi, vrem să ne facem auziţi!”. Ce reproşează jucătorii lui Palermo, după ce echipa a fost retrogradată în Serie C

0

Palermo, clubul din Serie B unde este legitimat George Puşcaş (23 de ani), a fost sancţionat de Curtea Federală Naţională din Italia cu retrogradarea în Serie C, iar fotbaliştii echipei siciliene au organizat o conferinţă de presă în care şi-au exprimat nemulţumirile.

Sancţiunea lui Palermo vine ca urmare a unor neregularităţi contabile făcute de fostul patron al clubului, Maurizio Zamparini. În plus, Anastasio Morosi, cel care se ocupa cu auditul, a fost condamnat la cinci ani de închisoare. În perioada 2015-2017, când Zamparini era patronul lui Palermo, au fost prezentate documente administrative false pentru a putea înscrie echipa în campionat. Decizia nu este finală, sicilienii putând să facă recurs în decurs de 15 zile.

Fotbaliştii lui Palermo nu au contestat decizia Curţii Federale Naţionale, ci hotărârea oficialilor din Serie B, care au reprogramat play-off-ul pentru promovarea în Serie A şi au exclus-o pe echipa lui Puşcaş, fără să mai aştepte decizia Comisiei de Apel.

 

Alberto Pomini (38 de ani), portarul lui Palermo şi veteranul echipei, a luat cuvântul şi a spus, citat de site-ul gianlucadimarzio.com: „Nu putem găsi nicio justificare pentru comportamentul Consiliului de Administraţie al Serie B, care, fără criterii obiective sau cu o autoritate de reglementare, decide să ia o decizie care contravine regulilor unui campionat care nu este încheiat. În ce bază s-a decis jucarea meciurilor de play-off, când s-a dat doar o sentinţă iniţială?”

 

 

Ulterior, a vorbit şi căpitanul echipei, macedoneanul Ilija Nestorovski, colegul lui Puşcaş din ofensiva lui Palermo: „A trecut un an dificil, cu multe probleme, dar am ieşit cu capul sus. Am terminat pe trei şi vrem să jucăm în play-off. Cu patru victorii suntem în Serie A. Vrem asta! Mai avem de jucat…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.