Galeria dinamovistă a răbufnit! „Rednic nu e Dumnezeu.” Pe cine cer la echipă: „Garantăm noi pentru mutarea asta” + Ce au vrut să le facă jucătorilor la sosirea în Bucureşti

0

Dinamo a fost eliminată joi în „optimile” Cupei României de AFK Csikszereda, din Liga a 3-a, în urma loviturilor de departajare (scor 5-6), după ce, în 120 de minute de joc, scorul fusese egal, 3-3 (0-0 la pauză, 2-2 la sfârşitul primelor 90 de minute). Gicu Grozav a ratat penalty-ul ce putea califica trupa din Ştefan cel Mare. După acest eşec, galeria „câinilor” a răbufnit şi a emis un comunicat.

„SAT FĂRĂ CÂINI

Să facem curăţenie Luană (n.red. – pe fiica-impresar a lui Rednic o cheamă Luana)! Dar nu cu orice preţ.

În momentul ăsta nu avem decât o singură soluţie: Să mergem pe mâna lui Mircea Rednic.
Dar trebuie să înţelegem că Rednic NU este Dumnezeu. Şi asta trebuie să înţeleagă si el.

Pentru noi Dinamo e dragoste nebună. Dar noi suntem singurii care nu cântăresc pasiunea asta prin prisma calculelor mercantile.
Pentru toţi ceilalţi Dinamo şi fotbalul reprezintă O AFACERE.

Dacă aş fi în locul lui Rednic, mi-aş dori să fiu factorul principal de decizie din club. Pentru afacere aşa ar fi cel mai bine. Niciun alt filtru între Dinamo şi universul exterior. Mai sunt oameni prin birourile de la RIN, dar nu sunt oameni formaţi în fotbal. O recunosc şi ei.

Singurul care ştie fotbal şi care are un cuvânt de spus este antrenorul. Cel care ar fi vrut chiar să cumpere Dinamo. Ne încântă ideea asta. Poate într-o zi se va materializa.

Până atunci e greu să fii Alfa şi Omega, începutul şi sfârşitul. Dar tocmai de sfârşitul ăsta mă tem. Acel moment când lucrurile nu mai merg şi se ajunge la despărţire.

Ne dorim ca Rednic să rămână aici cât mai mult şi sunt convins că el este omul cu care poate începe renaşterea lui Dinamo. Dar ştim că în România antrenorii n-au soarta lui Arsene Wenger sau a lui Alex Ferguson. Ori sunt prea buni, au rezultate şi pleacă la mai bine, ori n-au rezultate…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.