Gabriela Szabo, O Ambasadoare Atipică. Fosta Atletă, Angajata Primăriei Capitalei, Promovează EURO 2020 La București

0

Nicio altă federație nu a ieșit din sfera fotbalului când și-au ales ambasadorii. Scoțienii l-au desemnat ambasador Euro 2020 la Glasgow pe legendarul Sir Alex Ferguson. Olandezii l-au numit pe fostul internațional Wesley Sneijder, iar ungurii l-au pus ambsador pe fostul internațional Zoltan Gera.

Sir Alex Ferguson a fost managerul echipei Manchester United între 1986–2013 FOTO: EPA-EFE/PETER POWELL

Gabriela Szabo a rememorat momentele în care concura pe vechiul Stadion Naţional şi a urat succes echipei României în preliminariile EURO 2020.

”Vreau să vă spun că sunt extrem de emoţionată, pentru că de fiecare dată când intru pe acest stadion îmi aduc aminte de anii ’88, ’89, când eram un copil şi concuram pe acest stadion. Astăzi sunt în faţa dumneavoastră ca ambasador al EURO 2020, e o onoare foarte, foarte mare pentru mine, mai ales că sunt într-o companie cu oameni care au scris istorie, care au adus bucurie în sufletele sutelor de mii de oameni care i-au privit.

Este o mare bucurie şi sper să o ducem la sfârşit cu bine, pentru că Bucureştiul, România au nevoie de competiţii internaţionale, pentru că în urma unor asemenea evenimente lăsăm ceva în urmă, lăsăm o infrastructură la cel mai mare nivel. Bucureştiul, România au nevoie de performanţă, de oameni care să vină şi să ne susţină din tribună. Eu doresc mult succes sportivilor noştri, lui Cosmin Contra, în calificare şi să dea Dumnezeu să ne bucurăm împreună de rezultatele echipei României şi să fim alături de ei. Pentru mine este o mare onoare să fiu ambasador al acestui eveniment”, a declarat Szabo.

Bucureştiul este unul dintre cele 12 oraşe care vor găzdui EURO 2020. Celelalte sunt Amsterdam, Baku, Bilbao, Budapesta, Dublin, Glasgow, Copenhaga, Londra, Munchen, Roma și St. Petersburg.

Este o ediţie aniversară, care celebrează 60 de ani de la primul Campionat European. România este una dintre cele 17…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.