Gabriela Cristea și Tavi Clonda se opresc după cel de-al doilea copil

0

Victoria, fiica Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda, va avea doar un an și jumătate când mama ei îi va dărui o surioră. Sarcina n-a fost planificată, ci o surpriză uriașă atât pentru fosta prezentatoare de la Kanal D și Antena Stars, cât și pentru soțul ei. Cei doi nu se așteptau la așa o minune – și încă atât de repede după nașterea Victoriei!

Cumva, amândoi ne doream, dar nu mai îndrăzneam să-i cerem lui Dumnezeu încă o minune. Gabriela s-a speriat puțin, dar i-a trecut repede și acum se bucură și ea’, a declarat Tavi Clonda pentru Libertatea.

Cântărețul spune că nu se gândesc să facă și al treilea copil, doar-doar or avea și un băiat! Și așa le e greu și vor trebui să apeleze la bonă.

Să nu exagerăm cu încă un copil. Nu m-aș hazarda la al treilea. Bonă încă nu am găsit, nu prea am căutat, dar ne trebuie un ajutor, cu două fete va fi și mai greu’, a adăugat acesta.

Tavi Clonda e fericit că va mai avea o fetiță, pentru că, spune el, va fi ca un prinț între prințese:

Voi fi între trei fetițe, că și mami e tot o fetiță, rămânem copii în sufletul nostru. Privesc partea bună, sunt răsfățatul casei, singurul prinț între atâtea prințese. Dar e și o responsabilitate: trebuie să am grijă de ele, să le ocrotesc, să le păzesc. Deocamdată, e destul de greu cu Victoria. De vreo două săptămâni e ceva mai ușor, de când merge. Acum însă, trebuie acum să fiu atent ce bagă în gură. Sunt sentimente noi pentru mine, sper să fac față’.

«I s-a pus sare în cap Gabrielei, la o petrecere, și a ieșit că va fi fată»

Gabriela și Tavi cred în metodele băbești prin care poți afla sexul bebelușului. Le-au și aplicat la prima sarcină, dar acum, ecograful le-a luat-o înainte. Până să apuce să facă testele din bătrâni, au aflat de la doctor că vor avea fetiță.

Învățasem de la bunica și de la mama…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.