Gabi Enache i-a „mitraliat” pe Becali şi Dică: „Ar fi trebuit să defileze în Liga 1!”. De ce crede că la FCSB „o să fie deranj mare de tot” şi ce a păţit Junior Morais: „Săracul de el”

0

Gabi Enache a jucat doi ani la FCSB, vicecampioana Ligii 1 Betano, şi a fost unul dintre cei mai criticaţi jucători. Acum e la Partizan Belgrad, alături de care a jucat atât în campionat, cât şi în preliminariile Europa League. Mijlocaşul de 28 de ani nu a uitat de perioada petrecută la trupa roş-albastră şi a făcut declaraţii acide la adresa patronului şi a antrenorului.

„Într-adevăr, la cât s-a investit în echipă şi la ce jucători sunt la Steaua, automat ar fi trebuit să defileze în Liga 1. Au luat absolut tot ce este mai bun din România şi din Liga 1. Chiar nu ştiu ce se întâmplă. Aţi văzut foarte bine că majoritatea jucătorilor, când ajung sunt entuziasmaţi, joacă 2-3 meciuri să zic, după aceea, când aud pe la televizor, când aud pe la ştiri tot felul de critici şi tot felul ‘că te dau afară’, automat, jucătorul când merge la antrenament şi pune piciorul pe minge, este o problemă foarte mare”, a spus Gabi Enache la Telekom Sport.

Mijlocaşul crede că vina e împărţită pentru situaţia actuală a FCSB-ului: „Nu ştiu dacă doar patronul, trebuie şi antrenorii să vorbească cu jucătorii foarte mult şi bineînţeles, şi jucătorii trebuie să fie foarte receptivi la ceea ce spune antrenorul. Acum fiecare are partea lui de vină. Nimeni nu cunoaşte 100% adevărul”.

Enache a dat ca exemplu ce i s-a întâmplat lui Junior Morais, jucător schimbat pe mai multe posturi: „Săracul Junior, este prietenul meu şi mă înţeleg foarte bine cu el şi am mai vorbit cu el, dar l-a mutat pe toate poziţiile, ba fundaş central, ba lateral, ba mijlocaş central când a venit la Steaua. Dar s-a descurcat foarte bine de fiecare dată când l-a băgat. Într-adevăr, este foarte greu pentru un fotbalist să mute de pe un post pe altul. Sau, dacă îl mută, măcar să nu îl mai critice, ăsta este un lucru foarte…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.