Funcțiile Google Maps de care nu știi, dar ar trebui

0

Google Maps s-a lansat în 2005. De atunci, a devenit încet-încet o unealtă esențială a supraviețuirii în era modernă.

Cu ajutorul Google Maps, poți afla cât durează să ajungi din punctul A în punctul B, ce puncte de interes bine-cotate sunt ăn apropierea ta și, desigur, pe ce rută să o iei (fie că mergi pe jos, cu transportul în comun, mașina personală sau Uber-ul). În cei 14 ani de existență ai săi, Maps a ajuns departe.

Iată cele mai interesante funcții ale aplicației, de care poate nu știi, dar care îți vor fi de folos.

Schimbă ora plecării pentru a primi indicații mai precise

Lisa Eadicicco/Business Insider

Google Maps te ajută să cauți indicații din timp pentru a ajunge dintr-un loc în altul, dar dacă vrei o precizie mai mare, poți alege ora la care vrei să pleci sau la care vrei să ajungi. Pentru a accesa această opțiune, trebuie doar să apeși pe butonul de „Depart at” din aplicația pe mobil, care se află chiar sub locul unde Google îți arată modalitățile disponibile de transport.

Fă-ți o listă cu locurile favorite

Lisa Eadicicco/Business Insider

Dacă îți vine greu să ții cont de toate locurile tale favorite, Google Maps îți poate veni în ajutor. Trebuie să apeși pe iconița care îți arată trei linii orizontale și alege opțiunea „Your places”. Mai apoi, alege tab-ul cu „Saved”, apoi „Favorites”. De acolo, trebuie doar să folosești butonul de „Add” pentru a adăuga în listă locațiile tale dragi.

Folosește Google Maps când nu ai internet

Lisa Eadicicco/Business Insider

Uneori, pur și simplu ți se termină datele mobile. Alteori, ai din plin, dar e inutil, pentru că nu ai semnal și nu e niciun WiFi prin zonă. Pentru acele dăți, poți downloada anumite indicații în avans. Poți, de exemplu, să cauți un oraș pe Google Maps. Odată găsit, dai swipe în jos, și vei vedea un buton de download. Îl apeși…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.