FOTO & VIDEO | Ca la noi la nimeni! Condiţiile în care sunt aşteptaţi spectatorii la un meci din Liga 1

0

Au pretenţii să vină oamenii la stadion şi să încurajeze echipa, dar nu sunt în stare nici măcar să şteargă scaunele. În zona rezervată suporterilor care au abonament şi la masa presei, scaunele sunt pline de noroi. Se întâmplă la stadionul Municipal din Botoşani, casa uneia dintre echipele care s-au luptat până în ultima etapă a sezonului regular să acceadă în play-off, în grupa de elită a Ligii 1 Betano.

Nici angajaţii DSPSA, instituţie care administrează stadionul Municipal, şi nici cei de la FC Botoşani, nu s-au obosit măcar să şteargă scaunele şi să facă un minim de curăţenie după meciul de rugby România – Rusia. Toată săptămâna, cei de la FC Botoşani au făcut apel să vină oamenii la stadion, iar ei nu oferă un minim de condiţii spectatorilor.

„Eu cred că suporterii, dacă sunt suporteri, trebuie să iubească echipa asta pentru că le-a făcut una din marile bucurii. Nu ne-am bătut niciodată noi la play-off. Dintr-un anumit tip de răutate şi din injecţii puse de mulţi, unii pot să mai creadă şi poate unul-doi o să mai tragă câte o fluierătură.

Eu sper ca ei să înţeleagă momentul prin care trecem pentru că echipa chiar are nevoie de suporteri. Noi am făcut mai multe puncte în deplasare decât acasă. Jucătorii mi-au reproşat: dar nu vă puneţi întrebarea de ce? Poate că e prea multă presiune. Noi am câştigat mai multe puncte în deplasare decât acasă. Asta spune mult vis-a-vis de stare între jucători şi spectatori.

Băieţii ăştia care joacă acum la Botoşani, merită puşi la ramă toţi. Şi la rană. Nu am avut niciodată o echipă atât de competitivă. Împreună cu Liviu au făcut super echipă. Mă rog la Dumnezeu să nu-i lase puterile, mentale mai întâi. Să-ţi dea un gol Chiajna şi să te ia ăla, este unul…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.