FOTO | S-au stabilit echipele finaliste de baschet, feminin şi masculin, la Olimpiada Liceelor McDonald’s. Duminică, începând cu ora 08:30, la CSŞ 6 Bucureşti, se vor decide campionii

0

Olimpiada Liceelor McDonald’s din acest an a început cu handbalul, a continuat cu tenisul de masă, iar în acest sfârşit de săptămână au loc duelurile la baschet, feminin şi masculin.

Clubul Sportiv Şcolar nr. 6 este gaza din acest weekend, iar sâmbătă, 2 martie, au avut loc semifinalele în urma cărora s-au stabilit finalistele pentru lupta pentru marele premiu.

Pe tabloul masculin au ajuns până în penultima fază Liceul Teoretic „Alexandru Ioan Cuza”, Colegiul German „Goethe”, Colegiul Naţional „Grigore Moisil” şi Colegiul Naţional „Spiru Haret”.

În finala mare, pentru locurile unu şi doi, s-au calificat Liceul Teoretic „Alexandru Ioan Cuza”, după ce s-a impus cu 56-48 în faţa sportivilor de la Colegiul German „Goethe” şi Colegiul Naţional „Spiru Haret”, care a câştigat la o diferenţă de 40 de puncte meciul cu cei de la Colegiul Naţional „Grigore Moisil”, scor 90-57.

Astfel, duminică, 3 martie, la Clubul Sportiv Şcolar nr. 6 vor fi următoarele meciuri, în cadrul finalelor de baschet la masculin:

Finala mică, locurile trei şi patru, de la ora 10:00

Colegiul German „Goethe” – Colegiul Naţional „Grigore Moisil”

Finala mare, locurile unu şi doi, de la ora 12:00

Liceul Teoretic „Alexandru Ioan Cuza” – Colegiul Naţional „Spiru Haret”

De cealaltă parte, la feminin, în semifinale au ajuns echipele Colegiul Naţional „A. D. Xenopol”, Liceul Teoretic „Alexandru Ioan Cuza”, Colegiul Naţional „Ion Creangă” şi Colegiul Naţional „Elena Cuza”.

În finala mare, pentru locurile unu şi doi, s-au calificat Colegiul Naţional „A. D. Xenopol”, după ce s-a impus cu 76-36 în faţa sportivelor de la Liceul Teoretic „Alexandru Ioan Cuza” şi Colegiul Naţional „Elena Cuza”, care a câştigat meciul cu fetele de la Colegiul Naţional „Ion Creangă”, scor 87-37.

Astfel, duminică, 3 martie, la Clubul Sportiv…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.