FOTO | Primarul Timişoarei a păţit-o la ultimul meci de fotbal. ”A fost un sabotaj.” S-a ales cu ochiul învineţit şi patru copci. Ce i s-a întâmplat şi marele său regret

0

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu (63 de ani), s-a ales cu răni vizibile pe faţă, cu arcada stângă spartă şi ochiul învineţit, după o accidentare suferită la ultimul meci de fotbal de sală jucat.

Părintele spiritual al ACS Poli, penultima din clasamentul Ligii 2, a mers săptămâna aceasta ”şifonat” la Comitetul Internaţional al City-Managerilor, unde a participat inclusiv city-managerul din San Francisco, dar şi la conferinţa săptămânală de la partid (PNL), conferinţa de presă de la primărie şi la şedinţa de Consiliu Local.

Nefericitul accident a avut loc luni seara, când Robu şi alţi amici joacă fotbal după ora 20 la Sala ”Constantin Jude” (ocupând o poziţie perfect viabilă de antrenament pentru echipele de baschet, handbal şi futsal). Atunci, edilul Timişoarei s-a ales cu o lovitură într-o zonă delicată, arcada, iar urmările au fost patru copci şi ochiul stâng învineţit.

”Ca să lămurim din start lucrurile, pentru cei care nu aţi mai fost în contact cu mine în această săptămână, am nişte ornamente pe faţă. Sunt de la ultimul joc de fotbal pe care l-am avut luni seara şi nicidecum de la întâlnirile pe care le-am avut în timpul săptămânii cu cetăţenii pe teme fierbinţi, e adevărat, precum demolarea garajelor. Acolo, lucrurile au decurs frumos, amiabil, în bună înţelegere. Şi la fotbal, de altfel, dar la fotbal se mai întâmplă accidente şi, din nefericire, luni seara am păţit-o şi m-am ales cu patru copci la arcadă, pe care mi-au spart-o, şi cu alte răni”, a explicat Robu, astăzi, în conferinţa de presă săptămânală a PNL Timiş. Edilul are şi un regret: ”Luni, probabil, n-o să fiu apt de joc, încă, şi voi face o pauză”.

A fost un adevărat ”sabotaj”, deoarece primarul a dat, astfel, doar patru…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.