FOTO | Naţionala de hochei sub 13 ani a României joacă în tricouri cu stema Transilvaniei pe piept la un turneu internaţional din Canada | UPDATE Reacţia şefului FRHG: „Acum am aflat şi noi. Nu sunt trimişi de federaţie. Am convocat Biroul Federal”

0

UPDATE 12:50 | Contactat de ProSport, Alexandru Hălăucă, preşedintele Federaţiei Române de Hochei pe gheaţă, a menţionat că echipa prezentată drept naţionala României pe site-ul competiţiei „Pee-Wee” Quebec nu este trimisă de federaţie şi că a convocat conducerea FRHG mâine, pentru a discuta situaţia apărută. „Nu este reprezentativa României! Am aflat şi eu astăzi despre acest lucru. Mâine sunt în Bucureşti, am convocat Biroul Federal pentru a lua o hotărâre vizavi de tot ce s-a întâmplat. În orice caz, e clar că nu sunt trimişi de noi! Federaţia nu are nicio implicare, n-a cheltuit niciun leu, absolut nimic! Nici nu ştiam… Sunt o selecţionată din Braşov şi din Academia de la Miercurea Ciuc, din ce am aflat şi eu”, a declarat Hălăucă. Acesta a promis că luni, după prânz, federaţia îşi va face public punctul de vedere oficial.

Aşa cum se poate vedea şi în imaginea de mai jos, pe site-ul competiţiei „Pee-Wee” Quebec 2019 figurează numele României, scris în engleză şi franceză, la rubrica „Lista celor 19 ţări participante”. 


O echipă prezentată drept naţionala de hochei sub 13 ani a României poartă echipament cu stema Transilvaniei pe piept la un turneu internaţional la care participă, în această perioadă, în Canada, la Quebec, potrivit site-ului www.dantanasa.ro. Micii hocheişti concurează cu reprezentative din mai multe ţări şi pe site-ul întrecerii sunt trecuţi drept „România”.

Echipa din România participă la turneul internaţional sub 13 ani „Pee-Wee” Quebec, din Canada. Competiţia este cea mai prestigioasă competiţie de copii din lume. De-a lungul timpului, jucători precum Wayne Gretzky, Mario Lemieux sau Patrick Roy au participat la acest turneu, alături de mulţi alţi jucători care au ajuns să evolueze în NHL.

Deşi joacă pentru România,…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.