Fortes merge la TAS după ce impresarii au blocat transferul la FCSB! Decizie de ultim moment a atacantului

0

Carlos Fortes (24 de ani) a fost dorit insistent de FCSB în această iarnă şi chiar s-a înţeles cu vicecampioana României, dar în cele din urmă transferul nu s-a materializat. Atacantul a rămas la Mediaş, iar FCSB l-a adus pe Ioan Hora (30 de ani). Fortes merge acum la TAS, după ce impresarii au blocat mutarea vârfului portughez, iar ofertele pentru el s-au risipit.

Prin urmare, Carlos Fortes îşi va căuta dreptatea la TAS, acolo unde va cere dreptul la muncă, scrie TelekomSport. În vârstă de 24 de ani, Carlos Fortes se află la Gaz Metan Mediaş din vară. El a impresionat încă de la primele meciuri jucate în Liga 1, dar treptat nivelul jocului său a scăzut. Până în prezent, Fortes a strâns 16 meciuri pentru formaţia ardeleană, timp în care a reuşit cinci goluri şi două pase decisive.

„Fortes a fost o telenovelă întreagă şi prea multă lume s-a implicat în ea, activ sau declarativ. Lucrurile nu au făcut bine jucătorului. Discuţii au fost, mie mi s-a spus că în proporţie de 99% vom avea ofertă pentru el şi era clar că nu puteam închide uşa în nas nimănui. Oferta FCSB a fost concretă, agreată de club, dar nu a ţinut totul de noi. Avem promisiuni că vom avea încă o ofertă şi sper să ajungem la un acord, pentru ca Gaz Metan are nevoie de bani.

Avem un plan de reorganizare şi e unul bun, dar simt nevoia să fac un apel să fim trataţi 100% echidistant. Echipa şi clubul are posibilitatea ca pe termen scurt să iasă din această situaţie. Carlos Fortes nu mai este în circuitul nostru şi aşa cum am spus, avem promisiuni că îşi va găsi echipă. Noi am adus deja un jucător, care cunoaşte bine campionatul şi suntem acoperiţi după sosirea lui Mario Rondon. E un fotbalist foarte bun, era în discuţii şi cu alte cluburi, inclusiv din România, dar împreună cu preşedintele clubului am reuşit…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.