Ford prezintă noua generație Kuga: design nou, interior modificat și o gamă completă de motorizări hibride

0

Ford a prezentat noua generație Kuga. SUV-ul producătorului american are acum un design nou, un interior cu accesorii moderne, o gamă bogată de tehnologii de siguranță și o serie de motorizări electrificate. Kuga va fi oferit în versiuni mild-hybrid, full-hybrid și plug-in hybrid.

Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

Ford a publicat primele imagini și detalii referitoare la noua generație Kuga. SUV-ul producătorului american „atacă” piața europeană cu un design mult îmbunătățit, cu un interior înțesat cu tehnologii moderne, dar și cu o gamă completă de sisteme hibrid de propulsie.

Ford Kuga devine primul model din gama constructorului american care va fi disponibil în versiuni mild-hybrid, hibrid clasic (full hybrid, strong hybrid) și plug-in hybrid (cu posibilitate de încărcare la priză).

Kuga este cel mai vândut SUV Ford la nivel european (153.800 de unități comercializate în 2018 pe Bătrânul Continent) și al treilea model al gamei constructorului american în regiune la nivel de vânzări, după Fiesta și Focus. Prima generație Kuga a debutat în 2008, iar în tot acest timp, Ford a comercializat peste un milion de unități. 

Noua generație Ford Kuga: date esențiale

● Noul Kuga este primul SUV Ford produs pe platforma globală C2, aceeași arhitectură utilizată de americani pe Focus. Noua platformă este mai ușoară și, totodată, a fost proiectată pentru rezultate mai bune la impact. Rigiditatea a crescut cu 10%, lucru care se traduce și printr-un comportament dinamic mai bun. 

● SUV-ul producătorului american este mai lung cu 89 de milimetri, mai lat cu 44 de milimetri, iar ampatamentul a crecut și el cu 20 de milimetri. Toate aceste valori se traduc prin și mai mult spațiu pentru toți pasagerii noului…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.