Ford Europa a anunțat planurile pe termen scurt: versiuni electrificate în toată gama, o „posibilă” alianță cu VW și restructurări la 4 uzine. Craiova nu este printre acestea

0

Ford va introduce versiuni electrificate pentru toate modelele din gamă și explorează o „posibilă” alianță cu Volkswagen pentru vehicule comerciale. În plus, americanii anunță restructurări la patru uzine din Europa, însă Craiova nu se numără printre ele.

Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

Ford Europa a dezvăluit joi o serie de detalii despre planurile pe care le are pe termen scurt pentru operațiunile de pe Bătrânul Continent.

Planurile vizează atât modelele de pasageri, cât și vehiculele comerciale și structura uzinelor pe care americanii le au pe continentul american.

Ford a anunțat că toate modelele noi și actualizate din gamă vor primi versiuni electrificate. Gama va include atât versiuni mild-hybrid, hibrizi clasici și plug-in hybrid, cât și versiuni electrice.

De asemenea, americanii afirmă că accentul vă fi pus în special pe dezvoltarea SUV-urilor, ca urmare a vânzărilor înregistrate de Ecosport, Kuga și Edge. Ca și până acum, gama Ford va include și mai multe modele importate din afara Europei, inclusiv Mustang și Edge.

Ford va lansa un nou SUV în aprilie care ar putea fi produs la Craiova

De asemenea, Ford a anunțat că va lansa un nou SUV în luna aprilie a acestui an. Constructorul nu a furnizat încă niciun fel de detalii despre noul model, însă acesta a fost deja observat în timpul unor teste sub camuflaj.

Este posibil ca acest SUV să fie noul model pe care Ford îl va produce la uzina de la Craiova, după un anunț în acest sens făcut în primăvara anului trecut.

De asemenea, Ford a confirmat din nou că va introduce în 2020 un SUV electric inspirat din Mustang, pentru care există deja un teaser și o serie de informații suplimentare.

În luna iunie a anului trecut, Ford a anunțat un…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.