Florinel Coman a reintrat în grațiile lui Gigi Becali. Cum l-a lăudat și demolat patronul FCSB de-a lungul timpului

0

A fost primul meci mai de Doamne, ajută făcut de Florinel Coman în ultima vreme (brăileanul nu mai marcase în campionat din 16 septembrie și nu mai oferise colegilor o pasă decisivă din 21 octombrie), suficient însă pentru ca Gigi Becali să-și schimbe din nou părerea despre șeptarul FCSB.

„Lui Florinel Coman i-am dat mesaj aseară, imediat după meci: «Ăsta vreau să fii». Nu că a scos 11 metri neapărat, ci toată atitudinea lui. Eu am crezut mult în tripleta asta Man, Tănase, Coman. Am crezut că va fi cel mai tare atac pe care l-a avut vreodată o echipă din România. Dacă el are atitudinea de aseară în continuare, ajunge și mai mare. El e mai talentat decât Man”, a declarat latifundiarul din Pipera la Digi Sport.

Coman a fost ba «mai bun ca Mbappé», ba «mort»

Începând din august 2017, când atacantul a fost cedat de Viitorul la FCSB, Gigi Becali l-a lăudat sau l-a demolat de mai multe ori pe Florinel Coman, în funcție de cele arătate de acesta pe teren.

„E al doilea cel mai talentat fotbalist din România după Hagi. Mai bun decat Mutu. I-am pus clauza de 100 milioane de euro. Asta va fi valoarea lui peste doi ani, dacă uită de ţigară. I l-am dat exemplu pe Ronaldo”  – Gigi Becali, în august 2017, cu ocazia prezentării lui Florinel Coman ca jucător al FCSB

„E cea mai bună echipă pe care am patronat-o. De acum încolo echipa a căpătat consistență și va marca 3-4 goluri în fiecare meci. Echipa asta e la 70% din valoarea ei. E prima dată când mi-a plăcut de Coman, deja revine. Negociem de la 120 de milioane. Coman e mai bun decât Mbappé” – Gigi Becali, în octombrie 2017, după CSU Craiova – FCSB (2-5)

„I-am spus lui Florinel Coman că e cel mai valoros şi mai talentat, dar s-ar putea să rămână cu talentul. M-am luat de el, de Florinel, şi i-am zis: «Bă, Florinele, cum vine, mă, că toată echipa la antrenament aleargă opt…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.