Florin Prunea este noul manager general al FC Dinamo Bucureşti!

0

Florin Prunea a fost anunţat oficial, marţi, în poziţia de manager general al lui Dinamo.

Prunea a vorbit despre Dinamo, în direct la Digi Sport: „Suporterii mă cunosc pe mine şi ştiu felul meu de a fi. Mă ştiu ca jucător, dar şi în calitate de conducător. Voi face tot ceea ce depinde de mine să aducem Dinamo acolo unde ne dorim cu toţii. Este un moment greu, nu avem ce să facem, timpul este foarte scurt, ne-am apucat de muncă, trebuie să definitivăm lotul.

Ştiu ce înseamnă Dinamo, nu vreau să comentez problemele din ultimii ani. Pentru mine contează viitorul şi, în primul rând, lotul de jucători. Aici e problema, aici ne doare. Şi-au dorit şi suporterii ca eu să vin, din ce am văzut. Am primit semnale că vom fi acceptaţi şi susţinuţi dacă vom avea rezultate. Eugen Neagoe este antrenorul principal al echipei şi va rămâne antrenorul principal.

 

Îi pot asigura pe suporteri că vom face tot ceea ce depinde de noi pentru a ajunge acolo unde ne este locul. Nu le pot cere răbdare. Ştiu, ei vor un stadion nou, dar vremea vorbelor a trecut.

 

Bogdan Bălănescu este foarte aproape de mine, o persoană pe care o apreciez foarte mult. Am lucrat foarte bine cu e în anii trecuţi la Dinamo. Are trecut în fişa postului lucrurile pe care le-am discutat cu Negoiţă. Am avut o discuţie cu Negoiţă, eu am fost într-un dialog permanent cu el. Nu sunt străin, sfaturi am acordat mereu cu plăcere.

 

Timpul este foarte scurt şi trebuie să lucrăm foarte mult în ceea ce ne priveşte. Danciu (n. red. Ionuţ Dănciulescu), bineînţeles, este aproape de mine, i-am spus ceea ce aştept de la el. La mine, în fişa postului am trecut absolut toate lucrurile…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.