Flavius Stoican şi Florin Gardoş susţin dezvoltarea fotbalului românesc. Puştii de la şcoala din Iaşi „Vasila Conta” s-au calificat la Turneul Final din cadrul Cupei Hagi Danone

0

Flavius Stoican şi Florin Gardoş, antrenorul şi jucătorul formaţiei din Liga 1 Betano CSM Poli Iaşi, i-au premiat pe copiii de la şcoala „Vasile Conta”.

Micuţii fotbalişti au devenit campionii Iaşiului la Cupa Hagi Danone. Au câştigat etapa a cincea de la Iaşi şi s-au calificat la Turneul Final de la Constanţa. În ultimul act al competiţiei puştii au câştigat, cu scorul de 2-0, meciul cu Şcoala „George Călinescu”. Pe ultima treaptă a podiumului s-a clasat LPS Iaşi.

Golgheterul turneului din Dealul Copoului a fost Ştefan Gheorghiu, de la Şcoala “George Călinescu” – 6 goluri. Mario Florinel Popa (Şcoala “Vasile Conta”) a fost desemnat “Cel mai bun portar al turneului”. Portarul echipei campioane nu a primit niciun gol de-a lungul turneului, în timpul regulamentar de joc.

Echipele calificate la Turneul Final de la Constanţa, după primele cinci etape zonale: LPS Banatul Timişoara, Şcoala “Aurel Vlaicu” Arad, Şcoala “Europa” Tg. Mureş, Liceul Tehnologic “Sf. Pantelimon” Bucureşti şi Şcoala “Vasile Conta” Iaşi.

Cupa Hagi Danone, cea mai importantă competiţie de fotbal din România pentru copiii sub 12 ani, îşi va desfăşura anul acesta cea de-a zecea ediţie. La acest turneu vor avea drept de joc copiii născuţi după data de 1 ianuarie 2007. Ca în fiecare an, cele mai bune echipe şcolare şi cluburi de top din ţară vor juca pentru şansa unică de a reprezenta România la Danone Nations Cup.

Peste 3.000 de copii participă, anual, la Cupa Hagi Danone. Sloganul competiţiei – “Crede în visul tău!” – le-a dat aripi multor puşti. Au fost mici, dar s-au făcut mari: 20 de participanţi la ediţiile CHD au făcut parte din lotul României în actualele preliminarii ale Campionatului European de tineret Under 21! Au pus umărul la calificarea…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.