Filmele care se anunță interesante la care să te uiți vara aceasta

0

Nu mai este mult până când vine vara, cu o multitudine de filme numai bune de văzut înainte să mergi în vacanță.

Unele filme vor fi mai bune, altele mai slabe – ca în fiecare an, de altfel. Cele care se anunță a fi cele mai interesante însă le poți număra pe degete. Dacă vrei să știi despre care este vorba, aruncă o privire pe lista de mai jos.

La ce filme să te uiți vara aceasta: „The Dead Don’t Die” (14 iunie)

„The Dead Don’t Die” este un film cu zombi, dar nu ca oricare altul. Actorii Adam Driver și Bill Murray, alături de actrița Chloë Sevigny, joacă un trio de polițiști dintr-un oraș mic. Ei se văd puși în situația să se lupte cu o invazie neașteptată de zombi. În ajutor le vine o angajată de la morgă, jucată de Tilda Swinton. Filmul se anunță a fi o comedie horror numai bună pentru începutul verii.

Filme la care să te uiți în vara lui 2019: „The Farewell” (12 iulie)

filme vara 2019

Premisa din „The Farewell” este simplă: o familie decide să ascundă de figura lor maternă faptul că aceasta suferă de cancer și urmează să moară, pentru a o scuti de suferință. Filmul debordează de detalii culturale, de prezentări ale structurilor familiale și de emoții complexe. Te va face să râzi mult, dar așteaptă-te să scoată și câteva lacrimi de la tine.

Ce filme aduce vara lui 2019: „The Lion King” (19 iulie)

filme vara 2019

Pentru că Disney s-a apucat de câțiva ani încoace să facă remake-uri la filmele cele mai iubite, apărute înainte de 2000, era inevitabil să nu vedem o versiune CGI la „The Lion King”. Povestea o știe aproape toată lumea, iar ea este recreată aproape cadru cu cadru în remake – doar că de data asta într-un mod cât se poate de realist. Actorii care dau glas personajelor îndrăgite sunt Donald Glover, Chiwetel Ejiofor și Beyoncé Knowles-Carter.

Ce filme să urmărești la vară: „Once Upon a Time in Hollywood” (26…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.