Fiesta în Ştefan cel Mare! Dinamo a obţinut o victorie cu sufletul în Liga Campionilor şi a ajuns la 60 de minute de calificare din faza grupelor

0

Dinamo Bucureşti a obţinut o altă victorie importantă în grupa D a Ligii Campionilor, 24-22 cu Riihamaen Cocks, la capătul unui meci jucat într-o atmosferă absolut fabuloasă. Campioana României a ajuns, aşadar, la 60 de minute de calificarea în faza următoare. În ultimul meci, Dinamo are nevoie de o victorie la Thun.

  • Dinamo Bucureşti a obţinut maximum de puncte din meciurile desfăşurate pe teren propriu în acest sezon al Ligii Campionilor.
  • În acest moment, clasamentul în Grupa D se prezintă astfel în partea superioară: Wisla – 12p, Dinamo – 12p, Ademar Leon – 11p, Elverum – 10p. Dinamo are un meci în plus disputat. În weekend, Wisla şi Ademar Leon vor fi adversare.
  • Suporterii au dat recital în tribune, aşa cum au făcut-o pe tot parcursul sezonului. La final au continuat să cânte minute în şir. S-a cântat inclus „Treceţi batalioane române Carpaţii”.

Dinamo Bucureşti trăieşte un sezon de neuitat în Liga Campionilor, chiar dacă rezultatele din întrecerea internă nu sunt deocamdată la nivelul aşteptărilor. În ciuda tuturor greutăţilor întâmpinate pe parcurs, echipa reuşeşte să se adune, iar meciurile de pe teren propriu se transformă în adevărate poveşti. Aşa s-a întâmplat şi la partida cu Riihimaen Cocks. Teoretic, Dinamo a avut în faţă cel mai accesibil adversar din grupă, dar în realitate a avut cel mai dificil joc, chiar mai greu şi decât cele cu Wisla Plock şi Ademar Leon. Testul a fost trecut însă cu brio, iar un mare merit pentru această victorie îl au cu siguranţă şi suporterii.

Dinamo a venit rănită din Norvegia, după ce a pierdut cu Elverum două puncte pe care le-a avut în mână, dar fanii au reuşit să le ofere jucătorilor plusul de energie de care aveau nevoie. Campioana României s-a transformat din nou într-o echipă războinică, gata să lupte până la…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.