FCSB voia să-l transfere, dar Becali s-a zgârcit şi acum are motive să regrete! Atacantul „ochit” în cantonament e golgheter şi a dat 29 de goluri în şapte luni

0

Luka Zahovic (23 de ani) a fost una dintre ţintele FCSB-ului în vara lui 2018, când vicecampioana îşi căuta un atacant. Vârful sloven este fiul lui Zlatko Zahovic, iar Gigi Becali a fost de acord să plătească două milioane de euro pentru el, doar după ce îl vede un sezon sub formă de împrumut la echipa sa. Mutarea nu s-a făcut, iar Zahovic a rămas la NK Maribor, unde impresionează şi acum.

Sezonul trecut, Zahovic a fost golgheterul lui NK Maribor, cu 18 goluri. Mihai Stoica, directorul sportiv al FCBS, „l-a ochit” pe Zahovic în cantonament, iar vicecampioana s-a interesat de posibilitatea de a-l transfera. În cele din urmă, Zahovic a rămas la Maribor pentru că Becali îl voia mai întâi împrumut, apoi să plătească cele două milioane de euro. Din vara lui 2018, de când a fost pe lista FCSB-ului, Zahovic jr. a marcat 29 de goluri şi a livrat 5 pase decisive.

Coleg cu românul Alexandru Creţu, Zahovic e cel mai bun om al slovenilor, cu zece goluri şi o pasă decisivă în această stagiune.

  • 1,25 milioane de euro este cota de piaţă a lui Luka Zahovic, potrivit site-ului Transfermarkt.

Cât? Două milioane? Un an împrumut cu clauză de cumpărare de două milioane de euro. Nu pot să dau două milioane pe un jucător pe care nu îl ştiu bine. Steaua e club greu, foarte complex”, spunea Becali la acea vreme.

„Am văzut ce a spus domnul Becali, că îl vrea împrumut pe Zahovic. Asta este jignire! Nu se poate să spui aşa ceva despre un jucător care este golgheter în Slovenia şi unul dintre cei mai buni jucători de la Maribor, o echipă care joacă în cupele europene. Răspunsul pentru dânsul este unul simplu: pac, pac, transferul a picat! Cel puţin deocamdată. Prin declaraţia pe care a dat o ne-a jignit. Dacă vine tatăl jucătorului acum la mine şi îmi zice: Zvonko, ce se întâmplă, cine e ăsta de vorbeşte…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.