FCSB câştigă clar, dar Becali nu e mulţumit: „Nu am avut spirit de război, el era în plus pe teren”. Critici pentru Man, ce spune despre Moruţan şi cine e înlocuitorul lui Pintilii: „Trebuie să jucăm cu el!”

0

FCSB – Sepsi 2-0. Vicecampioana a câştigat şi atacă derby-ul cu CFR de la minus trei puncte, dar Gigi Becali (60 de ani) nu e mulţumit în totalitate de modul în care s-au comportat oamenii pe care-i plăteşte. Deşi şi-a început discursul de după meci cu „sunt mulţumit”, a găsit nod în papură, apoi l-a criticat pe Dennis Man pentru jocul slab de pe Arena Naţională. A mai transmis şi că FCSB nu-l aşteaptă pe Moruţan, schimbat după 30 de minute, dar şi că înlocuitorul lui Pintilii în Gruia va fi, cel mai probabil, Dragoş Nedelcu.

Vicecampioana a dominat meciul de pe Arena Naţională, dar patronul ei voia mai mult. Voia spirit de război, dar şi un Dennis Man mai activ, care să producă şi să le ia ochii oamenilor despre care Becali crede că ar putea plăti şi 30 de milioane de euro în schimbul arădeanului: ”Mulţumit, 2-0. Am jucat numai noi. Totuşi, parcă nu am văzut un spirit de război, că nu se mai permit greşeli. De exemplu, Man nu mi-a plăcut deloc. Jucătorii mari, dacă vrei să iei zeci de milioane pe ei, nu au voie să joace un meci mai relaxat. A doua repriză a fost bună pentru că am marcat. A intrat Coman şi am marcat, a câştigat Coman singur jocul. Nu am văzut spiritul de război, nu sunt mulţumit”

Înlocuit de Teja după doar jumătate de oră, Moruţan nu este, în acest moment, o miză pentru Becali. Motivul? Patronul FCSB vrea titlul, iar de sezonul viitor îi va acorda şanse şi mijlocaşului de 19 ani: „Noi nu stăm după Moruţan, noi avem de câştigat campionatul. La anul stăm după el. Intră acolo, greşeşte, nu greşeşte, nicio problemă. Acum avem de câştigat un campionat. Nu mai este timp de promovat jucători. Nu e problema noastră la ora asta Moruţan, că îl afectează, nu îl afectează. Pentru noi, problema acum este…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.