FC Botoşani – FCSB 1-3. Echipa lui Dică egalează la puncte liderul CFR! Clujenii au un meci mai puţin disputat, iar derby-ul e etapa viitoare, ultima din 2018

0

FC Botoşani – FCSB 1-3 (Golofca 22 / Gnohere 14, Filip 38, Rusescu 86)

Echipe de start:

  • FC Botoşani: Fraisl – Patache, Burcă, Miron, Soiledis – Rodriguez (Ongenda 73), Karaboue – Fabbrini, Levente Fulop, Golofca – Trujic (M. Roman II 66)
  • Rezerve: Pap – Dumitraş, Târşă, Chindriş, E. Papa
  • FCSB: Bălgrădean – Benzar (M. Roman 46), Planic, Bălaşa, Stan – Jr. Morais, Filip – D. Man, Fl. Tănase, Fl. Coman (Moruţan 76) – Gnohere (R. Rusescu 66)
  • Rezerve: A. Vlad – Jakolis, I. Stoica, T. Moldovan

Minutul 90+1: Final de meci la Botoşani! FCSB egalează la puncte liderul CFR, 40, iar în ultima etapă din 2018 cele două se întâlnesc în meci direct, pe Arena Naţională. FCSB – CFR Cluj se joacă duminica viitoare, pe 22 decembrie, de la ora 20:00.


Minutul 86: GOOOOOOOOOL FCSB! Raul Rusescu! Moruţan scăpase, din bandă, spre poarta lui Fraisl, a intrat în careu şi a şutat, dar portarul a reuşit să respingă. Doar până la Rusescu, care l-a lobat apoi şi a înscris pentru 3-1. FCSB îşi face mai uşor finalul de partidă.


Minutul 68: Bară, ce ocazie pentru FC Botoşani! Mihai Roman II a centrat pe jos din partea dreaptă, mingea a ajuns la Jonathan Rodriguez, extrem de liber în careu, dar acesta a tras în bara transversală a porţii lui Cristian Bălgrădean.


Minutul 51: Ocazie pentru FC Botoşani! Patache centrează din dreapta, Planic respinge doar până la Fabbrini, care preia şi şutează, dar Bălgrădean reuşeşte să reţină.


Minutul 46: A început repriza a doua!


Minutul 45+1: Pauză la Botoşani. FCSB a mai avut o şansă importantă de a marca, dar Gnohere nu a putut ajunge la o centrare a lui Tănase, în ultimul minut.


Minutul 38: GOOOOOOOOOOL FCSB! Filip o readuce pe vicecampioana României în avantaj! Karaboue a greşit o minge în apropierea careului propriu, Gnohere a recuperat şi i-a pasat lui Filip, puţin în stângă, iar…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.