Fără soluţii | A doua înfrângere pentru CSM Bucureşti în Liga Campionilor. Norvegiencele de la Vipers Kristiansand au dominat partida cap-coadă

0

  • CSM Bucureşti – Vipers Kristiansand 26-31, scor FINAL (11-16 la PAUZĂ).
  • Echipa feminină CSM Bucureşti a pierdut, duminică seară, în sala Dinamo din Bucureşti, meciul împotriva grupării norvegiene Vipers Kristiansand, într-un meci din cadrul Grupei D a Ligii Campionilor.
  • Campioana României a avut parte de un spectator de lux: Ilie Năstase a asistat, în premieră, la un meci al CSM Bucureşti, la handbal. De asemenea, la partidă asistă şi Viorel Păunescu.

CSM Bucureşti a suferit o primă înfrângere în Cupele Europene sub conducerea noului antrenor, Dragan Djukic, duminică, în Sala Dinamo. Norvegiencele de la Vipers Kristiansand, ocupanta ultimului loc al Grupei D la startul partidei, au dominat partida din primul minut şi le-au ţinut la respect pe Tigroaice.

Vipers a avut un înger păzitor în poartă, în persoana lui Katrine Lunde, însă pase greşite, atacuri previzibile şi bălbăieli în defensivă au alcătuit imaginea generală a unei seri negre pentru CSM.

19:57 Vipers cere time-out înaintea minutului decisiv al partidei, având avantaj liniştitor, de patru goluri. 26-39


19:51 Cinci minute rămase din partidă, 3 goluri de recuperat pentru campioana României.


19:46 Radicevic ratează, în minutul 50, o lovitură de la 7 m care ar fi putut reduce diferenţa la doar două goluri. Bolta ei este însă prinsă fără emoţii de excelenta şi încrezătoarea Katrine Lunde.


19:43 Muntenegreanca Radicevic duce CSM-ul înapoi la -3, cu o boltă spectaculoasă, de 19-23, dar Vipers, tot în inferioritate, înscrie imediat, profitând de o nouă greşeală a defensivei Tigroaicelor.


19:40 Vipers începe ultimul sfert de oră cu acelaşi avantaj menţinut aproape constant de norvegience, de patru goluri. CSM-ul a venit la -3, dar Mehmetovic, pe superioritate a româncelor, ratează cadrul porţii pe o aruncare din poziţie de…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.