FABULOS! Fotbalistul din Liga 1, plătit mai bine decât Modric, Griezmann şi Mbappe, pentru fiecare minut jucat

0

Un jucător din campionatul nostru se poate compara cu cei mai buni fotbalişti ai lumii, când vine vorba de banii primiţi pentru fiecare minut jucat. Julio Baptista, fostul “galactic” adus la CFR, îi depăşeşte la acest capitol pe 3 dintre cei mai buni fotbalişi în 2018.

Brazilianul câştigă la CFR 45.000 de euro net, în fiecare lună. Dar, Julio Baptista a fost utilizat doar 43 de minute în acest sezon. A jucat 20 de minute în deplasarea de la Gaz Metan, a intrat în minutul 89 al confruntării cu Sepsi, de la Sfântul Gheorghe şi a mai bifat 22 de minute în returul cu Dudelange, din Europa League. Cum Baptista a semnat cu CFR la mijlocul lunii august, asta înseamnă 43 de minute jucate în 4 luni, timp în care Julio Baptista a încasat 180.000 de euro. Un calcul simplu arată că brazilianul a primit 4.186 de euro pentru fiecare minut jucat în tricoul CFR-ului.

Un minut pe teren la Modric, de două ori mai ieftin decât la Baptista

Cu o asemenea renumeraţie pe fiecare minut petrecut pe teren, la un meci oficial, Baptista stă mai bine decât 3 dintre cei mai buni 4 fotbalişti, desemnaţi la gala pentru “Balonul de Aur”. Luca Modric, cel care a cucerit cel mai prestigios trofeu individual, a primit de două ori mai puţin decât Baptista. Croatul câştigă 10 milioane de euro anual, a jucat 1667 de minute, ceea ce înseamnă că a primit 1.999 de euro pe fiecare minut jucat la Real Madrid, în 4 luni, din august până în decembrie.

Doar Ronaldo îl depăşeşte

Clasaţi pe locurile 3 şi 4 în topul pentru “Balonul de Aur”, Griezmann şi Mbappe au ajuns şi ei la câştiguri sub cel al lui Baptista pentru fiecare minut jucat în actualul sezon.

Singurul fotbalist din primii 4 la gala “Balonul de Aur”, care îl depăşeşte pe Baptista este Cristiano Rolaldo. Cu o leafă lunară de 2,5 milioane de euro şi 2024 de minute…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.