EXCLUSIV | Veşti proaste pentru suporterii dinamovişti. A apărut o problemă la noul stadion Dinamo

0

Cicliştilor le-a sărit lanţul de nervi când au auzit că velodromul pe care ar urma să fie ridicat noua arena de fotbal va fi demolat. Adrian Cuculis, avocatul consultat de sportivi, spune că dărâmarea este ilegală până când nu va fi construit şi dat în folosinţă un alt velodrom.  

 

Veşti proaste pentru suporterii dinamovişti. Construirea mult visatului stadion pe amplasamentul de la velodrom se loveşte de noi şi noi probleme. Termenul 2020 este depăsit, iar buldozerele par foarte departe, construcţia este blocată între studii de prefezabilitate, fezabilitate şi birocraţie infinită. 

Mai nou a apărut o altă problemă. Astfel, mai mulţi ciclişti care folosesc încă bătrânul Velodrom şi mai mulţi foşti sportivi care au făcut performanţă în acest sport au contactat un avocat şi vor să stopeze demararea proiectului până când nu se va construi un nou velodrom. În acest sens, reputatul avocat Adrian Cuculis a fost consultat, iar cicliştii aşteaptă un semn pentru a intent proces.

 

Cicliştii, la umbra legii, cer construirea unui alt velodrom, apoi demolarea celui existent 
 

ProSport a luat legătura cu Adrian Cuculis, iar acesta a confirmat zvonul. “Aşa este, am vorbit cu mai mulţi sportivi, oameni care folosesc velodromul, foşti ciclişti care au făcut performanţă la nivel naţional şi chiar internaţional. Ei se antrenează acolo şi vom acţiona imediat ce va exista o Hotărâre Guvernamentală privind demolarea velodromului şi construcţia noului stadion. Distrugerea velodromului, fără ca o altă bază de acest gen să fie constuită înainte de demolare, nu va fi posibilă decât prin încălcarea legii. Înainte de a pune la pământ o bază sportivă de patrimoniu, ai obligaţia să vii cu un proiect realizat prin care să demonstrezi construcţia altei baze sportive, în cazul nostru un alt…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.