EXCLUSIV | Transferul care nu s-a mai făcut la FCSB, după ce Mihai Stoica s-a opus! Fotbalistul a dezvăluit: „Nu mă vrea el”. A ajuns, în cele din urmă, la rivala vicecampioanei

0

Transferul lui Andrei Burcă (26 de ani) la CFR Cluj era cât pe ce să nu se mai facă. Fundaşul a fost şi pe lista FCSB-ului, iar vicecampioana a fost prima cu care a vorbit Valeriu Iftime. Patronul Botoşaniului a recunoscut, în cadrul emisiunii ProSport Live, că, din câte ştie el, mutarea a căzut din cauza lui Mihai Stoica: ”Nu ştiu, dar din câte cred domnul Stoica s-a opus. Asta mi-a spus-o Burcă: ‘Nu mă duc la FCSB, pentru că nu mă vrea MM’”.

După 3 ani la Botoşani, Burcă a cerut să părăsească echipa şi să facă pasul la un nivel mai mare. Clubul a acceptat imediat. Din sezonul următor echipele din Liga 1 Betano sunt obligate să trimită în primul ”11” doi jucători U21, iar moldovenii au în plan ca unul dintre aceştia să fie fundaş central. ”Andrei a vrut să plece şi i-am spus: ‘Andrei îţi dau voie’. Am discutat cu un impresar şi am spus să căutăm o echipă pentru el, să îi dau drumul. De ce?

Pentru că la fundaş central din anul viitor vreau să joc cu un jucător, un copil de 20 de ani, care cred că este la nivelul lui Andrei Burcă şi am nevoie să joace ăsta şi din motive de U21. Ca atare nu pot să îl ţin pe Burcă, iar Miron nu poate fi înlocuit. Am avut o ofertă pentru el de 400 de mii de euro acum trei zile, dar nu mai pleacă nimeni de la mine”, a declarat omul de afaceri, care a povestit ulterior, cu lux de amănunte, cum a picat transferul la FCSB şi ce alte oferte a mai avut.

La Andrei Burcă am zis ok, îi dăm drumul, dacă nu joacă şi îl ţin până în iarnă aici îl nenorocesc pe copilul ăsta şi am crezut că îl dau cu 200 de mii, cu 150 de mii de euro, acesta era target-ul meu. El a negociat cu impresarul ce a…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.