EXCLUSIV | Steaua face totul pentru promovare! Primul antrenor de pe listă a trecut prin Liga 1. Discuţiile sunt avansate, iar tehnicianul impune primul transfer: un fost atacant din Italia. ”Vin să promovăm!”

0

Steaua va încerca şi în sezonul următor să îşi îndeplinească obiectivul, promovarea în Liga 3. După 2 ani în care a eşuat, conducerea a decis să facă mai multe schimbări la nivelul echipei, în lot şi în stafful tehnic. După plecarea oamenilor care se acupau de partea sportivă, acum se caută variante şi se pare că s-a luat decizia de a merge mai departe cu Adrian Neaga (40 de ani). ProSport a aflat, în urma unei discuţii cu Pompiliu-Bixi Mocanu, comandantul CSA Steaua, că s-a luat deja legătura cu fostul fotbalist. Discuţiile sunt foarte avansate, iar în perioada următoare va fi anunţată decizia finală.

Dacă Neaga nu va da curs propunerii, conducerea are şi alte variante, pe care le va analiza ulterior. Cu privire la jucătorii care pot să vină în pauza de vară, unul dintre ei este atacantul Marco Enciu (31 de ani), aflat în prezent sub contract cu Naţional Sebiş. ”Suntem în discuţii avansate cu Adrian Neaga. În zilele ce urmează vom anunţa numele antrenorului. Există şi o altă variantă de lucru. Marco Enciu este un fotbalist care ne interesează, a fost propus de Neaga împreună cu alte nume de jucători şi cu un program complet de pregătire”, a precizat Bixi Mocanu pentru ProSport. Contactat telefonic, Marco Enciu a recunoscut că aceeptă propunerea Steaua, deşi a mai avut şi alte câteva oferte importante:

Am refuzat 8 echipe şi am ales Steaua. E o provocare, contează numele, palmaresul, fanii. Contează că e şi domnul Neaga acolo, mă cunoaşte. Vin să promovăm!”, a declarat atacantul trecut şi prin ligile inferioare din Italia.

Lider în…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.