EXCLUSIV | Schimbare de plan pentru meciul cu Olanda! Cum poate câştiga România medalia de bronz. Interviu cu Ambros Martin, înainte de finala mică de la EURO 2018

0

În adâncul sufletului, Ambros Martin a sperat că poate merge până la capăt cu echipa României la Campionatul European şi va câştiga medalia de aur la Paris. Asta ar fi însemnat şi calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio încă de acum, principalul obiectiv pe care antrenorul îl are în minte. Selecţionerul este parţial mulţumit după acest turneu final şi speră să fie măcar pe podium cu România la finalul zilei. Obstacolul se numeşte Olanda, finala mică urmând să se desfăşoare cu începere de la ora 15:00, meci în care selecţionerul spaniol va pune accent pe apărare, capitol la care am suferit la acest turneu final. 

Într-o discuţie cu ProSport, Ambros Martin a dezvăluit că a avut o noapte dificilă după semifinala pierdută cu Rusia (22-28) şi a explicat şi de ce: „Să fiu sincer, a fost o noapte grea după semifinala cu Rusia. Primul moment pe care l-am realizat a fost că nu suntem la Tokyo, nu am luat biletele pentru Jocurile Olimpice, am pierdut aici primele opţiuni pentru a ajunge acolo. Acesta a fost obiectivul meu, acesta a fost şi obiectivul echipei. În al doilea rând, am avut şanse. Sigur, în partea secundă, Rusia a fost mai bună decât noi, dar am avut şanse, am ratat conceptul de joc. Pentru noi, fără Cristina nu conta foarte mult atacul, ştiam însă că putem face un meci foarte bun în defensivă, că putem pune presiune pe ei, iar asta ne va da şi încrederea necesară pentru a juca atacul. Nu am fost însă capabili să facem un joc foarte bun în apărare de fiecare dată, nici în prima repriză, nici în a doua. De aceea am fost mai mult dezamăgit, pentru că în mod normal depindem de apărare, desigur şi de adversarul pe care îl avem în faţă. M-am tot gândit la asta şi ar trebui să facem ceva extra pentru partida cu Olanda, pentru a corecta anumite lucruri”.

Ambros…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.