EXCLUSIV | Românul care a jucat la Ajax ştie de ce „lăncierii” au clacat în faţa lui Tottenham în semifinalele Ligii Campionilor: Au făcut asta şi i-a costat calificarea”

0

La ProSport LIVE, George Ogăraru, fostul jucător al lui Ajax Amsterdam din perioada 2006 – 2010 şi apoi antrenor la academia clubului batav, a explicat de ce trupa lui a pierdut în faţa lui Tottenham. Echipa lui Erik Ten Hag a condus în tur cu 1-0 şi în manşa a doua a avut avantaj de două goluri, dar a fost învinsă cu 3-2, reuşitele fiind semnate de Moura ’55, ’59, ‘90+6.

„Este greu de înţeles ce s-a întâmplat, ocazii au mai avut şi la 1-0 şi 2-0. Spuneam că nu-mi plac aceste ratări şi există zicala asta: ocaziile se răbună. Simţeai cum vine pericolul, era minutul 94, nu te mai gândeşti că o să marcheze golul victoriei. Îmi pare foarte rău, a muncit atât de mult echipa, e dureros să piezi în extra – time”, a spus George Ogăraru la ProSport LIVE.

„Ajax nu ştie să joace la rezultat, ştie doar la victorie. Şi-n tur, după 1-0, când au încercat să tempereze, au dat şanse adversarilor…cât au jucat pentru a marca a fost ok, dar când s-au retras, au intrat în jocul lui Tottenham. Factorul fizic a fost decisiv, iar în ultimele 20 de minute jucătorii lui Tottenham au fost mai proaspeţi. Apoi, schimbările au fost inspirate…de la intrarea lui Llorente, jocul a curs în favoarea englezilor.

Fanii erau de partea lor, era acasă, s-a jucat pe contre şi Ajax nu trebuia să facă asta. Nu poţi să ţii piept unei echipe din Anglia, să joci aşa. Ajax joacă fotbal total, nu pentru a apăra rezultatul şi iată că te costă calificarea”, a mai spus Ogăraru.

Fostul internaţional a comentat şi despre performanţa lui Liverpool, care s-a calificat în finală după ce a învins cu 4-0. În tur, Barcelona se impusese cu 3-0. Ce are în plus fotbalul englez? „Trebuie să descifrăm cum se numeşte asta! A fost ca o alinare să vedem că Barcelona nu are reacţie pe…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.