EXCLUSIV | Rednic şi-a acuzat colegii de blat şi i-a turnat şefilor, apoi n-a mai venit la antrenament. Chemat să conducă ancheta în scandalul uriaş care a urmat, Dinu „Vamă” a cotrobăit prin telefoane

0

Tensiunile de la Dinamo nu-l miră pe Daniel Chiriţă, fostul internaţional care a povestit marţi, în emisiunea ProSport Live, cum Mircea Rednic avea obiceiul să arunce în aer vestiarul şi când era jucător la Rapid, la sfârşitul anilor ’90.

„Am şi jucat cu el. Ştim foarte bine că i se spune Strâmbu’. El cam inflamează vestiarul, dar făcea şi ca jucător asta. Ţin minte că am avut un meci cu Farul, în penultima etapă. Jucam acasă şi am făcut 0-0, iar Braşov, unde era Răzvan Lucescu în poartă, avea nevoie ca noi să batem ca să se salveze. Antrenor, la noi, era nea Mircea Lucescu. Braşovenii ne-au rugat să jucăm corect, să batem… După acel 0-0 pe Giuleşti a fost şedinţă. Rednic a zis că Lupu, Chiriţă, Bolohan şi Schumacher au fost blat. Le-a zis conducătorilor. Bineînţeles că nu era nimic adevărat„, a povestit, amuzat, Daniel Chiriţă, la ProSport LIVE.

A ieşit un tărăboi imens la Rapid, îşi aminteşte fostul fotbalist: „S-a făcut anchetă. Ne-au scos desfăşurătorul de la telefoane, să verifice. A fost mare scandal. Lupu, despre care ştiţi că e mai temperamental, a aruncat cu farfuriile pe la ProRapid… Era ca un leu în cuşcă. Îl căuta pe Rednic. Dar Mircea nu a venit în ziua aia la antrenament. Cred că a fost avertizat că-l caută Lupu…“.

Mircea Lucescu n-a fost interesat de scandal, povesteşte Chiriţă, dar clubul l-a desemnat pe specialistul în astfel de anchete, Dinu Gheorghe „Vamă”, care a verificat inclusiv telefoanele fotbaliştilor: „Până la urmă, nu s-a luat nicio decizie în scandalul ăla. Nu a fost nicio certitudine, Mircea a aruncat o bombiţă, iar domnul Dinu (n.r. – Dinu Gheorghe) a scos listingul telefoanelor, că aveam toţi CONNEX. De la ce a plecat totul: noi mergeam mereu la biliard, eram în autocar, iar Schumacher a vorbit la telefon cu Vali Negru, care…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.