EXCLUSIV | Răzvan Raţ a analizat derby-ul Barcelona – Real la ProSport LIVE: „A fost un El Clasico mai prietenesc!”. Cine a fost cel mai bun jucător de pe teren şi care au fost „minusurile”

0

Răzvan Raţ, fostul fundaş al unor echipe ca Rapid, Şahtior Doneţk, West Ham sau PAOK Salonic, a analizat la ProSport LIVE derby-ul de miercuri seara dintre Barcelona şi Real Madrid, 1-1, din prima manşă a semifinalelor Cupei Spaniei. Marcatori au fost Malcom (57), Lucas Vazquez (6). Returul e programat la data de 27 februarie.

„A fost diferit faţă de un El Clasio din campionat sau din Champions League. Antrenorii s-au gândit la ceea ce urmează. Au lipsit jucători care sunt teoretic titulari şi asta s-a întâmplat la ambele echipe. Au fost puţin rezervaţi, s-au gândit că vor fi meciuri extrem de grele în următoarea perioadă, Barca urmând să joace la Bilbao, iar Real are derby cu Atletico, apoi urmează Liga Campionilor. În plus, există şi returul în Cupă. De aceea am văzut un El Clasico mai prietenesc. Un meci fără ritmul cu care suntem obişnuiţi”, a spus Răzvan Raţ la ProSport LIVE.

Cine a fost cel mai bun de pe teren? A răspuns Raţ, fundaş cu experienţă în Spania, unde a jucat în două mandate la Rayo Vallecano: „Semedo mi-a plăcut. E un jucător cu foarte multe calităţi şi e foarte matur. Are tehnică în regim de viteză, stă bine fizic, e foartetehnic şi a ajutat echipa. A ştiut să se apere contra unui Vinicius extrem de promiţător. Semedo a fost cel mai bun om al meciului”.

Fostul apărător al naţionalei a idetificat şi un minus important al Realului. „Marcelo crede că trece printr-o perioadă nefastă, a fost şi accidentat. Nu e focusat pe ceea ce însemnă Real, cred că zvonurile că vrea să plece nu sunt degeaba. Am înţeles că a avut şi probleme cu greutatea. Dar, îl consider cel mai bun fundaş stânga de după Roberto Carlos. OK, au jucat în ere diferite, dar Roberto rămâne în mintea tuturor ca fiind, poate, cel mai bun din toate timpurile pe acest post.

Marcelo de obicei e mult…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.