EXCLUSIV | Primul club care îl refuză pe Grozav + karma i-a lovit în plin pe „câini”. Dezvăluirile unui preşedinte din Liga 1: „Dinamo ne-a suflat trei jucători. Se pare că ne-a făcut un bine”

0

Gicu Grozav a fost dorit de FC Hermannstadt în urmă cu o lună, dar a ales să semneze cu Dinamo. Acum, după ce a fost dat afară de „câini”, Grozav nu mai prezintă interes pentru formaţia nou-promovată. Preşedintele Sibiului, Teodor Birţ, a spus că Sergiu Popovici, Mircea Axente şi Gicu Grozav au fost deturnaţi din drum de oamenii lui Negoiţă, dar acum se bucură de cum au evoluat lucrurile.

„Nu se pune problema să mai ajungă Gicu Grozav la noi. I-am făcut o ofertă în urmă cu o lună, înainte să semneze cu Dinamo, dar acum nu am mai discutat despre un eventual transfer. Nu se pune problema. Dinamo ne-a suflat trei jucători: Axente, Popovici şi Grozav. Acum se pare că ne-a făcut un bine. Cred că există un Dumnezeu al echipelor mici, al echipelor nou-promovate. Deci nu, nu ne gândim să-l aducem pe Grozav”, a spus Teodor Birţ, pentru ProSport.

Mircea Rednic a luat atitudine după înfrângerea surprinzătoare din Cupa României, unde Dinamo a fost eliminată încă din faza optimilor de Csikszereda Miercurea Ciuc, echipă ce evoluează în Liga 3. Ciucarii s-au impus cu scorul de 6-5 în urma loviturilor de departajare, după ce în timpul regulamentar cele două echipe au remizat, scor 3-3. Clubul a anunţat oficial în cursul zilei de vineri că Gicu Grozav, Kino Delorge şi Teddy Mezague au fost puşi pe liber. Pe lista neagră s-ar mai afla încă doi jucători: Giorgos Katsikas şi Tomislav Gomelt. Tot vineri a fost anunţat transferul lui Naser Aliji, primul jucător adus de Mircea Rednic în această perioadă. „Puriul” doreşte să mai transfere încă patru jucători în viitorul apropiat.

Faza la care Grozav şi-a semnat sentinţa

Gicu Grozav putea închide seria loviturilor de departajare în meciul cu Csikszereda Miercurea Ciuc, la ultima serie, dar şi-a bătut joc de şansa pe care a avut-o. Jucătorul adus cu…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.