EXCLUSIV | Pleacă Teja dacă nu ia titlul? Verdictul dat de omul care a lucrat cu Becali + rolul „agentului dublu”, confirmat: „Din păcate, contează să te înţelegi bine cu Mihai Stoica”

0

Mihai Teja nu are postul ameninţat în cazul în care FCSB ratează titlul de campioană şi în sezonul 2018-2019. Ar fi al patrulea an la rând când echipa roş-albastră nu s-ar clasa în fruntea clasamentului Ligii I Betano, însă fostul jucător Nana Falemi a dezvăluit, în cadrul emisiunii ProSport LIVE, că obiectivul patronului Gigi Becali nu este titlul.

Teja va rămâne, nu campionatul este prioritar pentru FCSB, ci să poată să îi vândă pe Coman, Denis Mann, pe Tănase şi să mai crească Moruţan. Dar nu să-i vândă oricum, ci la un preţ foarte bun, iar cu ocazia Campionatului European U21 cota acestora ar putea exploda. În plus, vor să joace în Europa League. Acesta este părerea mea, să îi vândă pe aceşti jucători, iar dacă termină pe doi joacă în Europa League.

În cazul în care reuşesc preţuri bune pentru cei trei, atunci pot aduce doi, trei jucători în posturile respective, liberi de contract sau la preţ mai mic şi să ridice valoarea echipei„, a spus Nana Falemi, în cadrul emisiunii ProSport.

Edi Iordănescu la FCSB? „Nu ştiu dacă poate să lucreze acolo”

Fostul jucător al roş-albaştrilor a mai spus că Mihai Teja era cel mai potrivit să preia banca tehnică a FCSB-ului, însă va avea de tras lângă Gigi Becali şi directorul sportiv Mihai Stoica.

Contează că Teja este machidon, dar el este şcolit în Liga I. A muncit bine şi în momentul acesta nu sunt multe variante de antrenori care nu sunt machidoni şi care să fie de luat în calcul. Reghecampf este plecat, de Olăroiu nu te poţi atinge că este prea scump, Piţurcă nu este compatibil cu FCSB, are alte planuri, nu ştiu Alexa, poate ar fi fost, iar Edi Iordănescu nu ştiu dacă poate să lucreze acolo cum îşi doreşte el.

Edi este genul de antrenor căruia îi place să lucreze pe ideea lui, pe creierul lui şi d-asta nu a venit până…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.