EXCLUSIV | Patronul lui Poli Iaşi, interviu cu cărţile pe faţă: ”Dacă nu veneam eu, erau cu toţii muritori de foame. Stoican, Ambrosie, Cristea, cu toţii!”. Mesaj dur pentru „orice retardat care vrea să mă contrazică”

0

Horia Sabo, directorul general de la Poli Iaşi, a reacţionat vehement la acuzele lansate de fostul director economic, Florenţa Strujan. Omul de afaceri s-a apărat după ce femeia în vârstă de 49 de ani i-a reproşat că nu i-a prezentat niciun contract şi că a fost nevoită să semneze fără să verifice vreun document. ProSport a luat legătura cu Horia Sabo pentru a lămuri situaţia explozivă de la club.

Domnule Sabo, fostul director economic al clubului din Copou, Florenţa Strujan vă acuză de faptul că nu i-aţi prezentat niciun contract şi că a fost nevoită să semneze fără să verifice vreun document.
Ce să verifice? Nu are ce să verifice. Ea avea doar de executat. Spune că nu sunt finanţator? Păi dacă s-au plătit salariile de două luni de zile din banii mei, eu cred că sunt. Dacă fostul director economic spune că nu sunt bani la club, probabil i s-a întâmplat ceva… Aştept să probeze cele spuse. Eu pot să probez, cu extrase de cont, cu contracte… e treaba mea de unde aduc banii. Nu trebuie să dau din buzunarul meu, chiar dacă am dat şi din buzunarul meu, cu alimentare în cont. Dar poate că doamna uită mai des decât ar trebui. Cred că s-a supărat că şi-a dat demisia. Când a luat prime în fiecare lună şi i-am dublat salariul aproape lună de lună, atunci i-a plăcut? A fost bine atunci? Vai de capul ei, vreţi să vă spun ceva? Nu am avut în viaţa mea un contabil aşa prost. În viaţa mea. Am ţinut-o, pentru că am promis că nu dau pe nimeni afară. Dacă ajungem la treaba cu psihlogicul, mă depăşeşte. Poate i-a plăcut situaţia de când am venit eu, când conturile erau blocate. El era un director economic de gumă. Am veni eu la club, iar conturile erau blocate.

Multă lume spune că nu aţi adus niciun ban la club şi că Poli s-ar fi descurcat fără dumneavoastră. Concret, câţi…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.