EXCLUSIV | Patronul din Liga 1 care a făcut cinste cu vodcă pentru un transfer care nu s-a mai făcut. ”Era cam puţină, vreo 15 g”. Fotbalistul a ajuns la un alt club din România

0

În cadrul emisiunii ProSport Live, Florin Manea, impresar de fotbalişti, a povestit un episod care l-a avut în prim plan pe patronul Botoşaniului, Valeriu Iftime. Agentul trebuia să intemedieze transferul lui Matias Roskopf de la Boca Juniors şi, bucuros că este la un pas să semneze un astfel de jucător, omul de afaceri l-a aşteptat pe Manea cu vodcă.

În cele din urmă, mutarea nu s-a parafat, Matias Roskopf a ajuns la o rivală din play-out, FC Hermannstadt, pentru că Iftime nu a fost de acord cu prevederile contractuale ale clubului argentinian. ”Iftime mă aştepta cu o palincă, era frig rău. Pe jucător (n.r.Matias Roskopf) cu nimic. Am fost la ultimul meci, eu îi mai am acolo pe Fabbrini şi Ongenda, şi m-am dus la meci. Băiatul nu bea, nu fumează, aşa că am băut eu în locul lui. Am băut o vodcă bună, mi-a dat dl. Iftime, dar era cam puţină, vreo 15g. I-am zis: ’Dl. Iftime, vodca e dată cu raţia la Botoşani’”, a declarat Florin Manea la ProSport Live.

ProSport a luat legătura cu Valeriu Iftime pentru a afla care au fost termenii de care nu a vrut să audă şi care au dus, implicit, la ratarea transferului. Boca cerea ca Matias să nu poată fi dat afară de la Botoşani fără să primească 400.000 de euro. ”Boca păstra procente. Noi aveam 60%, ei 40%, dar aveau nişte condiţii destul de severe, mult prea dure pe care nu le-am acceptat. Ei voiau ca fotbalistul să nu plece de la mine fără 400.000 de euro. Asta dacă vreau să-l dau afară. Era ca şi cum îl vindeam. Dacă jucătorul era bine, eu nu puteam să-l concediez fără suma aceasta.

Eu am vorbit cu avocaţii mei, s-au uitat pe contract. Grilele de formare şi de promovare erau şi ele mari, 100.000 de euro, 200.000 de euro, nu ştiu. Ideea e că Boca nu mi-a spus la cât se ridică. În al doilea rând, eu…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.