EXCLUSIV | Oferta pe care o dorea şi nu a primit-o: un fost atacant al Rapidului a vrut să se întoarcă. A vorbit cu Daniel Pancu, dar totul a căzut. Ce s-a întâmplat

0

Rapid îl putea repatria în această vară pe Andrei Ciolacu (26 de ani). Atacantul a încercat să se întoarcă la echipa la care s-a lansat, doar că nu i s-a fost propusă oferta. Invitat în cadrul emisiunii ProSport Live, Ciolacu a recunoscut că a purtat mai multe discuţii cu foşti colegi aflaţi şi acum la Rapid, printre care se numără şi Daniel Pancu.

Din păcate, deschiderea nu a venit şi din partea clubului, iar fotbalistul se vede nevoit să îşi continue experienţa în străinătate. ”Am vorbit cu foşti colegi de la Rapid, de când jucam acolo. Inclusiv cu Daniel Pancu am vorbit, dar nu mi s-a propus nimic. Am fost puţin dezamăgit de acest lucru, dar ei ştiu ce strategie au acolo. E clubul la care am crescut, unde am avut momente foarte frumoase”, a precizat Andrei Ciolacu la ProSport Live. Fotbalistul a vorbit ulterior şi de experienţa din Georgia, de la FC Spartaki Ţhinvali (liga secundă), unde este legitimat în acest moment.

Este o echipă dintr-o zonă conflictuală, dar meciurile şi antrenamentele au loc la Tbilisi. Am fost sunat de un reprezentant de al lor. Am aflat ulterior că echipa chiar a jucat împotriva Botoşaniului în Europa League. Din păcate, clubul este deţinut de primăria de acolo şi întârzie plata salariilor. E o problemă cu care m-am întâlnit şi în România. Mereu am încercat să evit o astfel de situaţia, acesta a fost şi motivul pentru care preferam să plec din ţară”.

Andrei Ciolacu a făcut primii paşi în fotbal la Rapid. A trecut pe la toate echipele de copii şi juniori, iar în 2009 a fost debutat la seniori. 3 ani mai…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.