EXCLUSIV | O echipă poate „prelua” modelul Dinamo. Ajunge la al treilea antrenor în acest sezon? „Am avut discuţii amicale cu ei”. Despre ce echipă e vorba

0

Daniel Chiriţă (44 de ani) este un petrolist convins. A reprezentat culorile clubului pentru 10 sezoane din postura de fotbalist, dar pare pregătit să preia echipa din funcţia de antrenor, dacă se va ivi ocazia. Într-un interviu pentru ProSport, fostul fundaş a declarat că a vorbit cu cei din conducere pe această temă.

Petrolul a investit serios în fotbalişti după ce a fost trimisă în ligile inferioare. În această vară a ajuns în liga secundă, dar se pare că cea mai mare problemă, în începutul de sezon, a fost la nivelul băncii tehnice. Leo Grozavu a fost demis, Octavian Grigore este noul antrenor de câteva zile, dar, dacă nici cu el lucrurile nu vor merge bine, conducătorii prahovenilor pare că au la dispoziţie o variantă surprinzătoare.

Licenţa A o am şi sper ca într-o zi să ajung antrenor la Petrolul. Am avut discuţii amicale cu cei din conducere.Totuşi, nu e uşor dacă merg acolo. Ştiu cum au stat lucrurile în cazul lui Leo Grozavu, e vorba de rezultate. La toate echipele se întâmplă acest lucru când nu sunt. Echipele mari vor rezultate, iar în momentul în care lipsesc, suporterii contestă antrenorul. Nu se mai pune problema că jucătorii joacă prost şi nu dau randament.

Nu-l cunosc foarte bine pe Leo ca antrenor, dar am auzit că e foarte bun şi că şi-a făcut treaba foarte bine, dar nu a avut şansă la Petrolul. Aşa e mereu, tehnicianul e curăţat. Ştiu că din acest motiv a fost îndepărtat şi de aceea suporterii îl contestau la fiecare meci”, a declarat Daniel Chiriţă pentru ProSport.

Daniel Chiriţă s-a lansat în fotbal la Petrolul, pentru care a evoluat, de-a lungul timpului, 10 sezoane. În campionatul României a mai trecut pe la U Craiova, Rapid sau UTA, dar a avut şi câteva experienţe la nivel internaţional, pe la echipe precum Şahtior, Zenit sau Metalist Harkov. S-a…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.