EXCLUSIV | Miracolul lui Liverpool, comparat cu dezastrul FCSB-ului de la Middlesbrough: ”Cam multe s-au legat. Îi va răscoli mult timp”

0

După ce Liverpool a reuşit să câştige meciul cu Barcelona cu 4-0, după ce catalanii s-au impus cu 3-0 pe Camp Nou, fostul fundaş al celor de la FCSB, Dorin Goian (38 de ani), a amintit de înfrângerea dramatică a actualei vicecampioane a României din semifinalele Cupei UEFA, în faţa englezilor de la Middlesbrough.

Se întâmpla în sezonul 2005-2006. FCSB se impunea cu 1-0 la Bucureşti şi pierdea cu 4-2 returul, printr-un gol marcat de italianul Massimo Maccarone în ultimele minute ale partidei. Englezii au mers mai departe şi au jucat finala cu Sevilla, câştigată de andaluzi cu 4-0:

„Aseară mi-am adus aminte, nu cu mare bucurie, de Middlesbrough. Am avut şi noi 3-0 şi ne-au întors. Astea sunt echipele din Anglia, mai ales în jocurile de acasă, când au publicul alături de ei, pun o presiune uriaşă. Wijnaldum a intrat la pauză pentru că s-a accidentat Robertson. Maccarone a intrat la Boro, atunci, pentru că se accidentase cineva. Cam multe s-au legat cu meciul de la Boro. Păstrând proporţiile, Boro nu e Liverpool, Steaua nu e Barcelona. Se poate întâmpla orice.

Atunci am avut o şansă unică şi am suferit mai mult decât cei de la Barcelona. Ei se întâlnesc mult mai des cu această ocazie. E usturător pentru ei, îi va răscoli mult ceea ce s-a întâmplat. Au trăit multe la viaţa lor, probabil vor mai trăi. Diferenţa e că ei au şansa, sezonul viitor, să câştige Liga Campionilor”, a spus Goian la ProSport LIVE.

În sezonul precedent, cei de la Barcelona au fost eliminaţi de AS Roma după un scenariu asemănător. Catalanii au câştigat duelul de pe Camp Nou cu 4-1, dar italienii au mers mai departe cu victoria de pe ”Olimpico” cu 3-0.

2014-2015 a fost ultimul sezon în care Barcelona a câştigat Liga Campionilor, după o finală cu Juventus, scor 3-1. Luis…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.