EXCLUSIV | Lui Adrian Porumboiu nu i-a venit să creadă când a auzit despre transferul lui Nicolae Stanciu în zona Golfului: „Te îneci în bani şi te scalzi în mediocritate”. El e fotbalistul care îi ia locul la naţională: „Îi face lui loc. Vă garantez că va fi titular”

0

Fostul patron al lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a fost complet dezamăgit de alegerea lui Nicolae Stanciu (25 de ani), care e foarte aproape de a ajunge la o înţelgere cu Al Ahli Jeddah, echipă din campionatul Arabiei Saudite. Omul de afaceri a comentat pentru ProSport mutarea iernii în fotbalul românesc, iar mijlocaşul nu a fost menajat. 

La doar 25 de ani, Nicolae Stanciu e pregătit să sacrifice performanţele sportive pentru banii din zona Golfului. După ce pleca în ianuarie 2018 de la Anderlecht la Sparta Praga, un pas înapoi, acum românul pare că face doi paşi înapoi pentru a juca în Arabia Saudită. 

Adrian Porumboiu l-a avut ca jucător la FC Vaslui, clubul la care Stanciu s-a afirmat în România, şi recunoaşte că drumul său ar fi trebuit să fie altul: „E păcat, se ‘îngroapă’ în Arabia. E păcat, eu mă gândeam să plece la Chelsea, la Inter, la Milan. E problema lui, nu-i gestionez eu viitorul. Era saltul nemaipomenit, jucase bine şi la Anderlecht. E păcat, pentru că graba asta după bani îi omoară pe unii. Din păcate, pe unii îi omoară şi pe alţii îi distruge. Pentru el nu e o variantă. Eu l-am ridicat la Vaslui, vrea nu vrea trebuie să recunoască ce contribuţie am avut noi la creşterea lui, a jucat a Steaua bine, a avut o cădere la Steaua când s-a dus, dar a revenit fantastic, l-a luat Anderlecht pe cea mai mare sumă de transfer a României şi după l-au dat la Sparta Praga să-şi mai ia o parte din bani. Trebuia să plece la Chelsea, oriunde…”, a declarat omul de afaceri pentru ProSport. 

„Putea să crească, face un pas greu. Poate să prindă un transfer bun în Europa şi de acolo, dar mai greu. Te îneci în bani şi te scalzi în mediocritate. Păi, când dă gol din vreo lovitură liberă, ţipă ăia (n.r. – râde). Acolo merg jucători care au 35 de ani. Dacă avea răbdare, mergea…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.